Türkiye Karate Federasyonunca 1-4 Şubat tarihleri arasında Adana Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda organize edilen ve 61 İlden 315 kulüp ve 2258 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Türkiye Yıldızlar karate şampiyonasında Isparta Karakaş Spor Kulübü 14 sporcu ile mücadele etti.  Karakaş Spor Kulübü sporcuları müsabakalar sonunda  4 Şampiyonluk ve bir üçüncülük ile şampiyonayı tamamlayarak büyük bir başarıya imza attılar. Türkiye Şampiyonası sonunda elde edilen sonuçlar şöyle:

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI ( BALKAN SEÇMESİ)

Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü

1.Hasan Efe Çelik Erkekler 50 kg Türkiye şampiyonu

2.Melih Tarık Naimoğlu Erkekler Kata Türkiye şampiyonu

3.Melih Tarık Naimoğlu kumite 42 Kg Türkiye şampiyonu

4.Esmagül İstek  Kızlar Kata Türkiye üçüncüsü.

01.01.2011 - 27.06.2012 tarihleri dahil iki tarih arası doğan sporcuların yarıştığı WKF (Dünya Karate Federasyonu) Gençlik Ligi Seçmelerinde ise Karakaş Spor Kulübü 3 sporcu ile mücadele etti.

1- Mukaddes Feyza Yükselmiş

2-Esmagül İstek

3- Hasan Efe Çelik

WKF gençlik ligi Milli Takım Seçmesi müsabakaları sonucu Hasan Efe Çelik 50 kg Kumite şampiyonu olarak WKF Gençlik Ligi’nde ülkemizi Milli Takımda temsil etmeye hak kazandı. Bu büyük başarıda emeği olan Kadir Karakaş hocamızı ve sporcu ailelerini tebrik ediyoruz. Sporcularımızı tebrik eder, 28.Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasında ve WKF gençlik ligi Milli takımında ülkemizi temsil edecek sporcularımıza başarılar dileriz.

Haber Merkezi