Kendi yetiştirdiği balıkları sudan çıkartıp taze bir şekilde müşterilere servis eden Baysallar Restoranın müşterileri bir kere bu işletmeye geldiği zaman ne zaman balık yemek isterse artık her zaman buraya geliyor. Restoran ve alabalık üretim tesisinin işletmecisi Fatih Baysal; “Gençliğinde 30 lu yaşlarında buraya gelip şuan 20 yıldır buranın müşterisi olan 50 yaşında müşterilerimiz vardır. Zamanında üniversite okumak için gelen öğrenci arkadaşlarımız buraya alıştı. Daha sonra mezun olup iş sahibi olduktan sonra bile hala toplanıp gelmektedir. İşletmemiz alkollü ve alkolsüz olmak üzere 2 içeçek türünde hizmet veriyor. Burası her zaman Isparta ve Eğirdir vatandaşları için sessiz sakin huzurlu bir yer olarak anılıyor”dedi.

EĞİRDİR’DEN AVRUPAYA ALABALIK İHRACATI YAPIYORUZ

Uzun  yıllardır balık üretim tesisi ile uğraşıp sektörde bir marka haline gelen Baysallar tesisinin, yarattığı markanın ünü Avrupa’ya kadar ulaştı. İşletme sahibi Fatih Baysal; “Yaptığımız bu işte artık uzmanlaştık. Eğirdir’in taze alabalıkları  Avrupa’ya ihracat ediyoruz. Buradan Avrupa’ya önemli düzeyde alabalık satışı yapılmaktadır” dedi. / MUHAMMET ÖLMEZ

Isparta’da 130 cm uzunluğunda döner yaptılar Isparta’da 130 cm uzunluğunda döner yaptılar