Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yapımı tamamlanan Emre Mahallesi Spor Komplesinde incelemelerde bulundu. UEFA standartlarında bir spor tesisini şehre kazandırdıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, “Tesisimiz Isparta’mıza hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından şehirdeki spor yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Farklı mahallelere özellikle çocukların ve gençlerin kullanabilmesi amacıyla kazandırılan 20 semt sahasının ardından Keçeci Mahallesi ile Emre Mahallesi sınırları arasında kalan ve Gökçay Mesirelik Alanı bölgesinde bulunan 20 bin metrekarelik alanda, UEFA standartlarında sentetik çim yüzeyli futbol sahası da tamamlandı. Emre Mahallesi Spor Kompleksi UEFA standartlarında 76 x 113 metre ebatlarında futbol sahası, 2’li tip giyinme odası ve 500 kişilik çelik tribün ile sosyal kullanım alanlarından oluşuyor. Önümüzdeki günlerde yeni tribün alanı oluşturulması ve seyirci kapasitesinin artırılması da planlanıyor.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen yapımı tamamlanan Emre Mahallesi Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu. Başkan Başdeğirmen’e incelemeleri sırasında Muhtarlar Derneği Başkanı, Keçeci Mahallesi Muhtarı Gökhan Büyükleblebi, Doğancı Mahallesi Muhtarı Ali Divarcı, Emre Mahallesi Muhtarı Gürcan Suvay ve Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken eşlik etti. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kompleks içerisinde yer alan tribünleri, saha zeminini ve giyinme odaları ile sosyal tesis alanlarında incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Başkan Başdeğirmen, muhtarlarla birlikte penaltı atışı yaptı.

Macit: “Başkanımızın her zaman yanındayız” Macit: “Başkanımızın her zaman yanındayız”


Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yapımı tamamlanarak, kullanıma hazır hale getirilen Emre Mahallesi Spor Kompleksiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Belediye olarak mahallelerdeki spor alanlarını çoğaltmaya devam ettiklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Daha önce 20 semt sahamızı faaliyete geçirdik. Onun dışında UEFA standartlarındaki sahalarımızı da bitiriyoruz. Bunlardan biri olan Emre Mahallesi Spor Kompleksimiz bitti. Bu bölgede Dere Mahallesi, Keçeci Mahallesi, Yenice, Doğancı ve Emre Mahallelerimiz bulunuyor. Bu mahallelerimiz ile birlikte tüm hemşehrilerimiz yeni spor tesisimizden faydalanabilecekler. Gökçay’a çıkarken çok güzel bir yerde nizami futbol sahamızı bitirmiş olduk. Bölgedeki mahallelerimizin muhtarlarıyla burada neler yapabiliriz diye programlarını hazırlıyoruz. Sosyal tesisimiz ve tribünümüz bitti. Bazı eksiklikleri gördük onları tamamlayacağız. Önümüzdeki günlerde mahallerimizdeki çocuklarımızla birlikte buranın açılışını yapma fikri oluşturduk. Burayı faaliyete geçirerek çocuklarımız ve vatandaşlarımızın yürüyüş, spor yapma ve vakit geçirme alanı olarak hizmete sunmuş olacağız. Isparta’mıza hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.