Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığı, Isparta milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak kentte acilen çözülmesi gereken sorunları milletvekillerine iletti.

Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası yönetiminden Şakir Uygun, Hüseyin Dede, Genel Sekreterimiz Nihal İspir, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Topaloğlu, Onur Yalçınkaya, Emre Demirel, İlker Gök ve Nazmi Esen ile birlikte 28. Dönem Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, Hikmet Yalım Halıcı, Hasan Basri Sönmez ile Burdur Milletvekili Adem Korkmaz'ı hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni dönemde başarı dileklerini ileterek, Isparta'ya dair sorunları ve çözüm önerileri ile projeleri içeren dosya sundu.

ITSO Başkanı Metin Çelik yaptığı açıklamada; “Isparta’mızı her alanda daha ileriye taşımak için acilen çözüme kavuşturulması gereken sorunlarımızda ortak hareket edeceğiz. Yine şehrimizin ekonomisine katkı sağlayacak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunduk.Misafirperverliklerinden dolayı milletvekillerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

SDÜ’den Görme Engelli Öğrencilere Fen Kavramlarının Öğretimi SDÜ’den Görme Engelli Öğrencilere Fen Kavramlarının Öğretimi