60 Metrekarelik Arazi Küle Döndü 60 Metrekarelik Arazi Küle Döndü

Aksu, bu meslekte başarılı bir şekilde ilerlediğini ve yeterince kazanç elde ettiğini ifade ediyor. Hoparlör tamiri konusunda uzmanlaşan Aksu, düşük desibelde çalışan hoparlörleri yüksek sesli ses sistemlerine dönüştürebiliyor. Bu yeteneği nedeniyle Isparta dışından da talep alıyor. Özellikle gençler arasında popüler olan bu hizmet, Aksu'nun müşteri kitlesini gençler oluşturuyor.

Isparta'da "Hoparlör Doktoru" olarak tanınan Servet Aksu, yaptığı işle ilgili olarak şunları söyledi: "Çocukluğumdan beri hoparlörlerle uğraşıyorum. Bu işi yaparken keyif alıyorum ve yeteneklerimi geliştirdim. Bir hoparlörü alırım, onu yeniden tasarlar ve yüksek desibelde çalışmasını sağlarım. İşin sırrı, ses dalgalarını doğru şekilde yönlendirmekte ve hoparlörün içindeki potansiyeli en iyi şekilde kullanmaktadır. Bu yüzden birçok müşteriden olumlu geri bildirim alıyorum ve müşteri kitlem genellikle gençlerden oluşuyor. Ses sistemlerini yükseltmek isteyen birçok kişi bana ulaşıyor. İşimi yaparken hem eğleniyorum hem de iyi bir gelir elde ediyorum." şeklinde konuştu.

Ayrıca Servet Aksu'nun eski yıllara ait bir hoparlör koleksiyonu da bulunuyor. Bu koleksiyon, geçmiş yıllara ait farklı hoparlör modellerini içeriyor. Taleplere rağmen bu koleksiyonunu satmayı düşünmeyen Aksu, bu nadir hoparlörlerin özel bir yerde saklanmasını ve gelecek nesillere miras bırakılmasını istiyor. Bu sayede hoparlör teknolojisinin gelişimini gözler önüne sermek isteyen Servet Aksu, hoparlör tutkusuyla hem geçmişe saygı gösteriyor hem de geleceği aydınlatıyor.

Haber/ Ali Rıza Cesur