Isparta merkez ve ilçelerinin sağlık imkanları her geçen gün daha da güçlü hale geliyor. Geçtiğimiz 2 ay içinde zaten merkez ve ilçelere Ak Parti milletvekillerinin girişimleri ile 150 civarında pratisyen ve uzman doktor ataması yapılmıştı.

Ak Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, şimdi de doktor altyapısını daha güçlü hale getirmek için Isparta Şehir hastanesine Çocuk İmmünolojisi Ve Alerji Hastalıkları uzmanı doktoru, Yunus Emre Hastanesine pratisyen, Sütçüler, Şarkikaraağaç, Uluborlu, Yalvaç hastanelerine pratisyen, yine Yalvaç Hastanesine 1 Anesteziyoloji Ve Reanimasyon, 1 Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, 1 adet de Radyoloji uzman doktor ataması yapıldığını söyledi.

Zabun ayrıca teknik olarak da ilçe hastanelerinin alt yapısını güçlendirdiklerini belirterek, “Sütçüler Aksu Atabey Gönen Yenişarbademli ve Gelendost ilçelerine hemşerilerimizin yerinde diş tedavi hizmeti alabilmeleri için yaklaşık değeri bir milyon TL değerinde diş ünit cihazlarını milletvekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz ile gerçekleştirdiğimiz girişimler sonucu aldık ve kurulumlarını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Isparta 32 Spor Play Off'a Veda Etti Isparta 32 Spor Play Off'a Veda Etti

Geçtiğimiz günlerde Şarkikaraağaç’a Ultrason cihazını da kazandırdıklarını ifade eden Zabun “bütün çabamız sağlık hizmetleri sıralamasında zaten üst sıralarda olan ilimizin sağlık konforunu zirveye taşımak ve hemşerilerimizin her türlü hizmetinde olmak” dedi.

Öte yandan Zabun, desteklerinden dolayı sayın Cumhurbaşkanımıza, Sağlık bakanımıza, sağlık il müdürümüze ve emeği geçen herkese kalbi teşekkürlerimiz sunuyoruz” dedi.