Kaza Önlemleri Yanlış Yerlerde Alınıyor Kaza Önlemleri Yanlış Yerlerde Alınıyor

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB’un desteğiyle bu yıl 12’incisi düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, 2 Kasım’da açılıyor.

Antalya Ticaret Borsası’nın iş geliştirme ve çalışma grubunda 2009 yılında “Sizin oraların nesi meşhur?”  sloganıyla başlayan ve Yöresel Ürünler Projesi’ne dönüşen YÖREX Fuarı’nın bu yıl başka bir heyecanla yapılacak.

81 ili tüm değerleriyle görme fırsatı yakalamak için 2-5 Kasım tarihleri arasında 10.00-20.30 saatleri arasında ANFAŞ Fuar alanındaki 12.YÖREX ‘e davetli. Fuara girişler ücretsiz.

FUARDA ISPARTA STANDI DA YER ALACAK

Isparta Valiliği öncülüğünde Isparta Belediyesi ve İlçe Belediyeleri, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret Borsası’nın destekleriyle oluşturulacak olan Isparta standında;  gül ve lavanta başta olmak üzere, elma, sarımsak gibi tarım ürünleri, kabune ve ekmek gibi yöresel tatlar ile deri ürünleri ve iğne oyaları ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

YEREL ÜRÜNLER BÜYÜK FİRMALARLA BULUŞACAK

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, bu yıl 12. YÖREX kapsamında ürünlerini AB’de tescil ettiren 7 ürün için emek sarf eden kurumlara ödül vereceklerini, TOBB’un katkılarıyla geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da üreticiler ve firmalara ulusal market zincirleri, e-ticaret siteleri ve restoranlar zincirleriyle yüz yüze görüşme imkânı sağlayacaklarını bildiren Çandır, “Bu yüz yüze görüşmelere Antalya’daki üreticilerimizi ve firmalarımızı yönlendirmenizi rica ediyorum (www.yorex.com.tr web sayfamızdaki B2B sekmesinden başvurabilirler)” dedi.

ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENECEK

Fuar boyunca saat 14.30’da giriş bölümünde yer alacak olan alanda coğrafi işaretler konusunda farkındalığı artırmak için gün Birincisine 2.500 TL, ikincisi 1.500 TL, üçüncüsüne ve sürpriz soruları bilenlere ise 500 TL ödüllü bilgi yarışması düzenleyeceklerini kaydeden Çandır, bir çok etkinliğin daha ziyaretçiyle buluşacağını söyledi.