ISPARTASPOR;

Futbol  layıkıyla oynandığında , oynayana ve izleyene zevk verir ve işte o zaman güzelleşir. Bu güzelliği  sonuca yansıtmasını başaramadığınız zaman bütün zevki ve güzelliği kaçıverir. Eskiden Ispartaspor’u zevkle, şevkle izlerdim. Artık maçlarına da gidemiyorum.  Birkaç kez inadımı kırdım maçlara gittim. Yine hüsrana uğrayınca gidemez oldum. Çünkü yenilerek çıktığımız maçlardan sonra evime stresle, üzüntüyle dönmek beni daha da kahrediyordu. Bu üzüntüyü yaşamamak için gitmeme kararı aldım. 

Hani göz görmezse gönül katlanır derler ya, bende görmemeye çalışıyorum. Yenilgi haberlerini, geçen dönemlerde Ispartaspor’un yaşadığı sıkıntıları duyunca üzülmüyormuyum, bilakis kahroluyorum.

Gelelim sözün özüne, Sayın Tarık Hocam, Ispartaspor’a geçtiğimiz dönemlerde bir çok defalar görev almış, bu zaman dilimlerinde Ispartaspor’a bir çok başarılar kazandırmıştır. Isparta’nın özünden çıkmış, futbolculuğundaki başarılarını teknik direktörlüğüde yansıtmış bir teknik adamdır.

Tarık Hocamın beyanatını okuyunca, yıllar önceki beyanatları aklıma geldi, şu yada bu sebeplerle yenildik. Şu kadar gol kaçırdık, yenecektik ama olmadı, şansımız yoktu vs.

Sayın Hocam darılmasın ama, bizleri birazcık sonuçlar ilgilendiriyor.Ne? Neden? Niçin? nasıllar teknik heyetin sorumluluğunda. Seyircinin güzel sonuçlara, galibiyetlere ihtiyacı var artık. Kabuğunu kırmaya, adını Şampiyonluk tabelasına yazdırmaya ihtiyacı var.

Kaç tane gol kaçırdığımız değil, kaç tane attığımız ve kaç  yediğimiz önemli. Aldığımız sonuç ve puanlar önemli.

Sayın Hocam sizi seviyoruz. Nasıl yaparsınız, nasıl edersiniz bilmem ama, bu ISPARTA’nın şampiyon bir takıma ihtiyacı var. Bizden daha az gelişmiş illerin takımları bile 2. Ligde top koşturuyor. Biz neden buralardayız?

Bu sefer olacağına inanıyoruz. Bu Ispartaspor layık olduğu yere gelmelidir, gelmek zorunda.

Sağlıcakla kalın.