Temsilcimiz Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü turunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Bodrumspor ile karşı karşıya geldi.

Bodrum Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın başlama düdüğü i 14.00’ta çaldı. Karşılaşmaya ev sahibi Bodrumspor hızlı başladı. Bodrumspor, 12’inci dakikada Berk İsmail Ünsal’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra ataklar geliştiren temsilcimiz Ispartaspor aradığı golü 37’inci dakikada buldu. Yeşil-pembeli ekip, Efşan Geçgin’in attığı golle skora dengeyi getirdi; 1-1. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarı da her iki takım karşılıklı atakları ile geçti. 90 dakika sonunda başka gol sesi çıkmayınca maç uzatmalara gitti.

Normal süresi 1-1 biten karşılaşmanın ilk uzatma bölümünde Bodrumspor penaltı kazandı. 104’üncü dakikada kazanılan penaltıyı kullanan Berk İsmail Ünsal, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı. İlk uzatma bölümü Bodrumspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci uzatma dakikalarında da Bodrumspor etkili oldu. 120+3’üncü dakikada Bodrumspor Burhan Eşer’in attığı golle 3-1 öne geçti. Ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Bodrumspor karşısında 3-1 mağlup olan Ispartaspor, Ziraat Türkiye Kupasına 3’üncü turda veda etti.