Özdemir ifadelerinde; "“BİZ KİMSENİN ELİNDEN KULÜBÜ ALMADIK, KENDİNE GÜVENEN GELSİN…”
“ŞÜKRÜ BAŞKANIMIZ, ISPARTASPPOR’A GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK DESTEĞİ VEREN BİR BELEDİYE BAŞKANI" dedi.

Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor

"“ISPARTASPOR’UN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ”
Özdemir,  “Biz Isparta sevdalısıyız. Ispartaspor şehrin en büyük STK’sı.  Bizi eleştiren arkadaşlara, hani diyorlar ya ‘Şu başkan gelsin, bu gelsin.’ Çıksınlar, görelim. Biz bu işi dört dörtlük yaptık demiyoruz. Bursaspor Isparta’ya geldi. Hiç susmadan Ispartaspor taraftarına, taraftar nasıl olunur gösterdi. Biz yenildiğimiz zaman taraftarımız, ‘Formayı çıkarın, çıplak oynayın’ şeklinde tezahüratlar yapılıyor. Yönetim olarak liste çıkarmak isteyen varsa 3 milyon da destek vereceğiz. Kendi içimizde 3 milyon para toplayıp vereceğiz. Zaten borçsuz bir kulüp teslim edeceğiz. Ispartaspor, Isparta’ya yük değil. Bu takımın kıymetini bilmeliyiz. Isparta’ya sahip çıkmış olacaksınız. Ispartaspor’un bir üst lige çıkması, ekonomisinden tanıtımına büyük katkılar sağlayacak. 

“YÖNETİM LİSTEMİZİ OLUŞTURDUK”
Yönetim listemizi oluşturduk. Kongreye gideceğiz. Başkası çıkarsa da gönülden teslim edeceğiz. Artık biz bu saatten sonra ne yapacağımızı konuşalım. Arkadaşlar biz kimsenin elinden kulüp almış filan değiliz. Oraya onları yazarak bir şeyi kazanmış veya kaybetmiş olmuyorsunuz.  Bazı yönetici arkadaşlarımızı değiştirerek  yeni yönetimimize 3 yeni arkadaşımızı dahil ediyoruz. Kulüp Başkanımız Süleyman Kabalak’a değinmek istiyorum.  Süleyman Kabalak’ı 2 yıldır tanıyorum. Müthiş mütevazi bir adam. Bugüne kadar gelmiş ve geçmiş hiçbir başkanın vermemiş olduğu para. Para gelmeyince sağa sola hakaret eden başkanları da gördük. Sessiz ve sedasız hizmet etti. Bu adamının şevkini neden kırıyorsunuz. Bu adamın parası çok versin. Süleyman Kabalak’ı 5’e katlayacak insanlar var bu şehirde. 
Süreyya Sadi Bilgiç Başkanımız sayesinde bu takım 3. Lige çıktı. İyi yönetildi, 2. Lige çıkıldı. Emeği geçen  arkadaşlara da teşekkür ediyoruz. Futbol şansı vardı çıktı ve başarı geldi. 

“ŞÜKRÜ BAŞKANIMIZ, ISPARTASPOR’A GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK DESTEĞİ VEREN BİR BELEDİYE BAŞKANI”
Ben bütün yönetime kendi adıma teşekkür ediyorum. Özellikle Süleyman Kabalak başkanıma. Çok mütevazi bir adam. Kulübe yatırmış olduğu ciddi bir para var. Şükrü Başdeğirmen başkanıma ayrı parantez açıyorum. Bize vaat ettiğinin 6 katını verdi. Elinden geleni yaptı. Bu sene yapmakla ilgili bütün sözleri verdi. ‘Beraberiz’ dedi. Şükrü Başkanımız Ispartaspor’a gelmiş geçmiş en büyük desteği veren belediye başkanı. Bizden önceki yönetime de vermiş. Bütçe’nin 3’te 1’ini vermiş yani. Ben şahit oldum, bir arkadaşım bana whatsaptan herkese atıyorlar dedi. Önceki başkanlardan bir tanesinin fotoğrafını her mağlubiyetten sonra atın diyorlar. Buyrun gelin diyorum, ‘Takım burada buyrun gelin diyoruz’. 

Son olarak bütün Isparta’daki devlet büyüklerimize seslenmek istiyorum, rica ediyorum. Herkesi ziyaret edeceğiz ve destek isteyeceğiz. Ellerinden ne geliyorsa Ispartaspor’a sahip çıkalım. Kapı kapı gezeceğiz. Şükrü Başkanıma ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. 
Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Süleyman Kabalak başkanıma, Süleyman Dağlı ve Osman Şahlan başkanlarıma çok teşekkür ediyorum. 

“HAKAN HOCA İLE DEVAM EDİYORUZ”
Altyapı ve tesisleşme çok önemli. Genel kuruldan sonra Transfer çalışmalarımıza başlayacağız. Teknik Direktörümüz Hakan Hayati Karaca hocamızla devam ediyoruz. Sezon bittiğinden bu yana kendisiyle görüşüyoruz. Tam yetkiyle görevinin başında. Çalışmalarımız sürüyor. Şükrü Başkanımızın da Süper Lig takımlarıyla arası iyi. Görüşmeleri de sürüyor” şeklinde konuştu.

“PİYASA ÇOK YÜKSEK”
Ayrıca yayında futbolcu maliyetlerinin çok yüksek olduğundan bahseden Özdemir, “Futbolcu transferinde rakamlar çok yüksek.
1461 Trabzon’un Başkanı Celil Hekimoğlu’nun paylaşımını size aktarmak istiyorum.
‘Bu hafta biraz transfer çalışması yaptık. Topa düz vuranlar 1 milyon, kavis verenler 2 milyon, orta yapabilenler 3 milyon, gol atma ihtimali olanlar 5 milyon, Iğdırspor menajerini tanıyanlar 8 milyon, Iğdırspor ile konuşanlar 12 milyon istiyor. Biz de transfere ara verdik’ şeklinde paylaşım yapmış. Çok doğru” diye konuştu.

“ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK”
Isparta 32 Spor Başkan Yardımcısı Ozan Gezer ise işadamlarına seslenerek, “Önce vizyon koymalıydık.
Amatörde yöneticilik yaptık, profesyonelde ilk senemizdi. Bizim de bilmediğimiz ve hatalarımız oldu. En azından borçlu bir kulüp vardı. 2 milyonun üzerinde borçla aldık. Dile bile getirmek istemiyoruz. Şimdi çok borcu yok. Borçsuz bir kulüp bırakalım dedik kimse çıkmadı. Türkiye Liginde borçsuz kulüp yok. Ama bizim borcumuz yok. Borçsuz bir kulüp alacaklar. Kimse genel kurulda çıkmadı. Isparta bir sevda aslında. Bu işler zor işler. Tek başına yürünecek bir yol değil.

Yönetim olarak liste çıkarmak isteyen varsa 3 milyon da destek vereceğiz
Artık Isparta’da genç işadamlarına iş düşüyor.  Onlara sesleniyorum. Korkmayın, cesur olun, gelin Isparta’yı dünya şehri yapın. Uyanın artık, bu takımın yeri Süper Lig. Isparta’ya her işadamına katkısı olacak. Çok güzel şeyler olacak.” Dedi.

MİLLETVEKİLLERİNE VE BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR ETTİ
Isparta 32 Spor Basın Sözcüsü Serkan Başpınar ise birlik ve beraberliğin vurgusunun önemine dikkat çekerek, tüm milletvekillerine teşekkür etti. Başkan Başdeğirmen’in takıma büyük katkılar verdiğini belirterek, Ispartaspor’a tüm kentin sahip çıkması gerektiğini sözlerine ekledi.