Isparta'da hava durumu nasıl? Meteoroloji Isparta için 5 Ocak 2024 Cuma günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 13 derece olarak ölçülüyor. Öte yandan hafta sonu sağanak yağış yüzünü gösterirken yeni haftada Sıcaklıklar düşmeye başlıyor. İşte Isparta için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji’nin 5 günlük hava tahmin raporuna göre Isparta genelinde hafta sonu ve yeni haftanın ilk gününde beklenen sağanak yağışın ardından termometrelerde düşüş yaşanması bekleniyor.

Hafta sonunun ilk gününde (YARIN) sabah saatlerinde termometreler 4 derece olarak ölçülürken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 14 derece seviyelerinde ölçülecek.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) termometreler sabah saatlerinde hava sıcaklığı 8 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 12 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) sabah saatlerinde sıcaklık 7 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde sağanak yağış geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık ise 11 derece seviyelerinde seyrediyor.

Haftanın ikinci iş gününde ise (SALI) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 6 derecelere kadar gerilerken gün içerisinde yağmur geçişleriyle birlikte en yüksek sıcaklık 10 derece olarak ölçülüyor.

SDÜ’den Görme Engelli Öğrencilere Fen Kavramlarının Öğretimi SDÜ’den Görme Engelli Öğrencilere Fen Kavramlarının Öğretimi

Haftanın üçüncü iş gününde ise (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 0 dereceye kadar gerilerken gün içerisinde kar yağışı geçişleriyle birlikte en yüksek sıcaklık 3 derece olarak ölçülüyor.

Nadir Öngören