TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği tarafından desteklenen ve Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından yürütülen “Analitik-Doğa Kümeleme ve Ordinasyon Teknikleri” isimli bilimsel etkinlik 06-12 Aralık 2023 tarihleri arasında Manavgat/Antalya’da gerçekleştirildi. ISUBÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan ALKAN etkinliği ziyaret ederek, açılış törenine katıldı.

İşte Mart Ayında İkinci El Piyasasının Durumu İşte Mart Ayında İkinci El Piyasasının Durumu

Etkinlik Yürütücüsü ISUBÜ Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serkan GÜLSOY; 7 gün boyunca ülkemizin değişik üniversitelerinden ve araştırma kurumlarından etkinliğe katılan 15 katılımcıya bilimsel katkı sağlayacak birçok istatistiksel yöntemlerden faydalanılarak uygulamalı eğitim verildiğini ifade etti. “Analitik Doğa-Kümeleme Ve Ordinasyon Teknikleri” başlıklı etkinliğin içeriği hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Serkan GÜLSOY; kantitatifekoloji ekibi olarak uzun yıllardır farklı üniversitelerimizden değerli akademisyenlerin katkısı ile çok sayıda bilimsel etkinliği başarı ile tamamladıklarını belirterek, etkinliklerimize destekleri için Üniversitemiz Rektörlüğü başta olmak üzere, TÜBİTAK’a, katkı sağlayan tüm akademisyen ve katılımcılara teşekkür etti.

ISUBÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan ALKAN, ülkemizin çok farklı üniversitelerinden ve araştırma kurumlarından uygulamalı eğitim almak için etkinliğe dahil olan katılımcılara bu etkinliğe katıldıkları ve çok değerli akademik bilgiler alacakları için çok şanslı olduklarını ifade etti. Üniversitemiz bünyesinde yürütülen Tübitak projeleri ve etkinliklerinin önemine değinen ALKAN, bilimsel etkinliklerde görev alan akademisyenlere ve etkinlik ekibi “kantitatifekoloji” grubuna teşekkür etti.  Konuşmasında Üniversitemiz Orman Fakültesini tanıtan bilgilere de yer veren Prof. Dr. Hasan ALKAN, özellikle TÜBİTAK tarafından destek verilen bilimsel faaliyetlere katkı vermeye her zaman hazır olduklarını ifade etti. Prof. Dr. Hasan ALKAN’a konuşmasının ardından etkinlik yürütücüsü Prof. Dr. Serkan GÜLSOY tarafından etkinliğe destek ve katılımları için teşekkür belgesi takdim edildi.

“Analitik Doğa-Kümeleme ve Ordinasyon Teknikleri” isimli etkinlik farklı üniversitelerden ve araştırma kurumlarından etkinlikte yer alan katılımcılara katılım belgelerinin takdim edilmesiyle sonra sona erdi.

Not: kantitatifekoloji ekibinin yürütmekte olduğu Tübitak destekli proje ve etkinliklere ait bilgilere www.kantitatifekoloji.net web adresinden ulaşılabilmektedir.

ISUBÜ Bülten