Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler

Isparta Ticaret Borsası koordinasyonunda gerçekleştirilen TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcıları seçimleri dün Borsa toplantı salonunda gerçekleşti.

İcra Komitesi’nin doğal üyeleri olan Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bayındır ve Isparta Ticaret Borsası Genel Sekreteri Veli Karaçay’ın katıldığı toplantıda İl GGK İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcıları seçimi gerçekleşti. İl GGK İcra Komitesi Başkanlığı’na Uğur Büyükçulcu; İl GGK İcra Komitesi Başkan Yardımcılığına Mehmet Derviş Kılınç, Hüseyin Yüceer ve Tolga Kankaya getirildi.

Toplantıya katılan Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin: “ Isparta Ticaret Borsası olarak, genç girişimcilerimizin her zaman yanındayız. Gençlerin başarılı olması geleceğimizin başarılı olması anlamına gelir. Isparta’ya fayda getirecek projeler üretmeliyiz.  Isparta Ticaret Borsası olarak ilimize ve ülkemize faydalı olacak tüm proje taleplerine açığız. Dün oluğu gibi bugünde elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz; bunu bilmenizi isterim.” İfadelerine yer verdi.

Borsanın faaliyetleri hakkında da bilgi veren Başkan Şahin, Başkan ve Başkan Yardımcılığı seçimlerinin Isparta’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

TOBB Isparta Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri:

ITB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bayındır (Doğal Üye),

ITB Genel Sekreteri Veli Karaçay (Doğal Üye),

Uğur Büyükçulcu (Başkan),

Mehmet Derviş Kılınç(Başkan Yardımcısı),

Hüseyin Yüceer (Başkan Yardımcısı),

Tolga Kankaya(Başkan Yardımcısı),

Alihan Bayındır,

Asım Dursun,

Emin Barlas,

Mehmet Güneş,

Muhammet Can Yavuz,

Süleyman İnce,

Fethi Yazıcıoğlu,

İbrahim Burak Kırmızıgül,

Yusuf Çağdaş Ermerak,

Mustafa Kodal,

Uğur Çetin ise (İcra Komitesi üyeleri)