Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir.” dedi.

Bayramların gönüller arası sevgi köprüleri oluşturan, yardımlaşma ve dayanışma hissiyatını pekiştiren müstesna günler olduğunu belirten ITSO Başkanı Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi:

Osman Sınav'ın Acı Günü Osman Sınav'ın Acı Günü

“Bayram sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, yaşlı, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamak, toplumsal kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerindendir. Unutulmamalıdır ki; sevinç ve mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır.

Kurban Bayramı’nızı en içten duygularımla kutluyor, ilimiz ve ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam Alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim.”