İyi parti Isparta Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Metin Dilek, Ahmet Tural’ın aday olarak gösterilmesinde teşkilatların fikirlerinin hiçe sayıldığını belirterek istifa etti.

Rektör Çatal, Öğrencilerle 90’lar Partisinde Eğlendi! Rektör Çatal, Öğrencilerle 90’lar Partisinde Eğlendi!

Isparta İyi parti Merkez İlçe Başkanlığında Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Metin Dilek sosyal medyada yaptığı açıklama da teşkilatların görüşleri sorulmadan, dikkate alınmadan, teşkilatlar hiçe sayıldığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

“Isparta İyi Parti Merkez İlçe Başkanlığında yönetici olarak görevimi yürütmekteydim. Bir Önceki İl Başkanımız Sayın Hasan Büyükçam, Partinin kuruluşundan bu güne kadar Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı yaparak teşkilata yıllarca emek veren, teşkilatın içinden gelen, teşkilat tarafından sevilen, kabul gören dava adamı olmasına rağmen, teşkilatların görüşleri sorulmadan, dikkate alınmadan, teşkilatlar hiçe sayılarak, 2024 yılı belediye seçimlerinde teşkilatlar olarak Sayın Hasan Büyükçam’ı Isparta Belediye Başkan adayı olarak görmek isterken, daha önce İyi Parti ile hiçbir bağı ve ilgisi olmayan Sayın Ahmet Tural’ı Genel Merkez aday göstermiştir. Sayın Ahmet Tural’ın kişiliğinden ve adaylığından bağımsız olarak bu durumu şahsım ve karakterim olarak doğru bulmadığım ve yapılan haksızlığın yanında olmayacağım için Merkez İlçe Yöneticiliğimden ve Parti üyeliğimden istifa ettim. Kimseyle şahsi sorunum olmadığını, arkadaşlarımızla dost kalacağımı belirtmek isterim. Herkesin vermiş olduğu karara saygı duyuyorum.”dedi

Haber Merkezi