Hiç kusura bakmasın. Bayanların kahkaha atmasına Bülent Arınç bile mani olamaz. Olamaz, çünkü bizleri kahkahalara boğan çok fazla nedenimiz var. En son, milletin böğründen çıkmış, bizden biri, “Ekmek için Ekmeleddin” logolu çatı adayımızın Akif’in mezarı başında İstiklal Marşı’nı okuyup da “Çanakkale şiiri sanırsam” demesine kahkahalarla güldük.
 
Ekmeloğlu, Emsalettin, İslamoğlu derken zamanla ismini yeni yeni öğrendikleri çatı adayın Kılıçdaroğlu’na “Kemal Alemdaroğlu” demesine de çok gülmüştük. Yine Kılıçdaroğlu’nun İhsanoğlu’ndan “Orta Doğuda ağırlığı olan bir cumhurbaşkanına ihtiyacımız var” demesine de gülmeden duramadık. Öyle bir ağırlık ki gördüğü her zulme gözlerini kapayıp tarafsız olmayı seçen, ağırlığından kılını kıpırdatamayan, dört dil bilip biriyle “dur” diyemeyen çatı.
 
Velhasıl Arınç, boşuna bize mani olmaya kalkmasın. Bu muhalefet, bu çatı durdukça biz gülmeye devam edeceğiz. Belki Arınç’a hak vereceğimiz nokta herkesin içinde bizim ahlaki zafiyetlerimiz olduğunu düşündürtecek biçimde şizofrenik atılan kahkahaların ve hayasızlığa varan tavırların toplumun hiçbir kesimi tarafından hoş görülmeyeceğidir.
 
Kadınların da gülmeye hakları varmış ve bunu Selahaddin Demirtaş’tan Bahçeli’ye, Kılıçdaroğlu’ndan İhsanoğlu’na herkes defalarca dile getirdi. Ya Filistinli, Mısırlı, Suriyeli kadınların da hakları var mıdır gülmeye? Yoksa sadece konumuz Türk kadınları mı? Bahçeli, Erdoğan’a “Filistin senin milli meselense git Hamas’ın başına geç” diye çıkıştı. Türk değilse hiçbir mazlum bu faşist zihniyetin milli meselesi olamıyor ne yazık ki. Peki, siz her gün kucağında bebeklerini kaybeden anneler de gülsün diye bir şey yapmayıuu düşündünüz mü? En ufak bir söylem geliştirebildiniz mi?
 
BM görevlisi hıçkırıklarını tutamadı Gazze’yi anlatırken. Sizin böyle bir derdiniz, tutamadığınız hıçkırıklarınız oldu mu hiç? Annesini bir hafta önce kaybetti bebek Şeyma.  İsrail’in attığı bomba neticesinde ölen annesinin karnından   sezeryanla alındı. Ancak bir hafta yaşayabildi. O da şehit oldu. Ancak sizin meseleniz bu değil bayım. Siz, öldürülen Mısırlı, Suriyeli, Filistinli tüm Müslümanların ölümünü tarafsızca izleyiniz ve kadınların kahkaha atmasını savunmaya devam ediniz…