Isparta'nın tanınmış iş insanlarından, Ak Parti Isparta İl Başkanlığı eski Ar-Ge Başkanı, Elma Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Abdullah Kankaya, 20 günde 3 yakınını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Sosyal medya hesabından sevenleriyle acısını paylaşan Kankaya, paylaşımında ''Bakara suresi 156. Ayetinde Allah’ımız buyurur” Ellezîne izâ esâbethum musibethun, kâlû innâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. 
“Onlar; başlarına bir musibet gelince, Biz şüphesiz ( her şeyimizle ) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz derler”  

İlk Peygamber Hazreti Adem’den son peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (SAV)  dahil Türk ve İslam dünyasına hizmet etmiş tüm mümin ve müminelere, sevdiklerimizden ve sevenlerimizden ahirete intikal etmiş, dost, akraba, komşu, mesai arkadaşlarımızın hepsine Allah’ım rahmet etsin.  mekanları cennet olsun. Geride kalan sevdikleriniz ve Sevenlerimiz’e Allah’ım, sabır , metanet, sağlık,  huzur ve uzun ömür versin. Dünya imtihanını başarıyla geçmeyi nasip etsin. 

Çok Değerli dostlarım son 20 günde çok sevdiğim kayınbiraderim Metin Özdoğan’ı, çok sevdiğim Baldızım  Meral  ( Özdoğan) Ertaş ’ı ve çok çok sevdiğim Kızkardeşim Emine Bilgiçi kaybetmenin acısını yaşıyorum.

Allah’ım rahmet etsin, mekanları cennet olsun. Allah’ım bizlere, çocuklarına, torunlarına, sevindikleri ve sevenlerine sabır ve metanet versin. Kardeşlerim tüm ölmüşlerimize  el fatiha'' ifadelerine yer verdi.

Kardeşinin Tutuklanmasını Protesto Etti Kardeşinin Tutuklanmasını Protesto Etti

Muhammed Bal