Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü Burdur'da Su Deposuna Kadın Düştü

Köy sakinlerini derin üzüntüye boğan trajik olay, sabah saatlerinde gerçekleşti. Halıcılar Köyü'ne yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan dağlık alanda bir çoban keçi ağılında Cihan K. (44), kardeşi A.K.(34) tarafından tüfekle vurulmuş halde bulundu.

Olayın ardından A.K., durumu önce babası A. K.(59) ve kardeşi F. K'ye(40) bildirdi ve acilen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda Cihan K.’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Jandarma ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Cihan K.’nın cenazesi otopsi için Burdur Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatan jandarma ekipleri, kardeş A.K., baba A.K. ve diğer kardeş F.K'yı ifadeleri almak üzere jandarma karakoluna götürdü.

İddialara göre, Cihan K. ve kardeşi A.K.’nin ağılda kaldığı, A.K.'nin su doldurmak için ağıldan uzaklaştığı ve silah sesi duyduktan sonra ağıla geri döndüğü, ağabeyini kanlar içinde bulduğu öğrenildi