100 Bin Liranın Yeni Getirisi Dudak Uçuklatıyor 100 Bin Liranın Yeni Getirisi Dudak Uçuklatıyor

Kepeci Mahallesi için iddialı aday gözüyle bakılan Şükrü Top, mahalle halkına kendisini tanıttı. Şükrü Top, mahalle için vaadlerini şu şekilde sıraladı;

"Merhaba, Ben Kepeci Mahallemizin Muhtar Adayı Şükrü Top.
1982 yılında bu güzel mahallede dünyaya geldim ve doğduğum büyüdüğüm kepeci mahallesinde hayatıma devam etmekteyim. Şimdi, mahallemizin geleceğine katkı sağlamak ve sizlerin ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde cevap verebilmek için Kepeci Mahallesi Muhtarlığı için adayım.
Ülkü İlkokulu, Hilmi Dilmen Ortaokulu, ve ŞAİK Lisesi gibi köklü okullardan mezun oldum. Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya bölümündeki lisans eğitimimle birlikte iş dünyasında da yer aldım. Isparta'da mobilya imalat sektöründe kendi işimi kurarak ticaret hayatıma yön verdim. Bu deneyimlerimle, mahallemizin ekonomik potansiyelini en iyi şekilde değerlendirebilecek bir bakış açısına sahibim.
Kepeci Mahallesi benim için sadece bir coğrafya değil, aynı zamanda bir yaşam biçimi. Bu mahallede edindiğim değerler, beni güçlü bir karakter ve sosyal sorumluluk sahibi bir birey yapmıştır. Köklerime sıkı sıkıya bağlı olarak, mahallemizin geleceğini güçlendirmek ve geliştirmek adına buradayım.
Evli ve iki çocuk babası olarak ailem benim için en değerli varlığım. Bu değerlere dayanarak, Kepeci Mahallesi'ni daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha sosyal bir yer haline getirmek için çalışacağım. Toplumun ihtiyaçlarına duyarlı, katılımcı bir yaklaşımla sizlerin sesi olmak istiyorum. Desteklerinizi Bekliyorum!
 Siz değerli Kepeci Mahallesi sakinleri, bu yolculukta yanımda olmanız benim için büyük bir motivasyon kaynağı olacaktır. Hep birlikte daha güzel ve sağlıklı bir gelecek için el birliğiyle çalışalım. Desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyor, birlikte daha güçlü yarınlara yürümeyi umut ediyorum." ifadelerini kullandı.