Karaca ev tekstili sektörünün trend belirleyicisi olarak nevresim, yatak örtüsü gurubundaki estetik tasarımlarıyla dikkat çekerken, aynı zamanda sofra, mutfak, küçük ev aletleri, aksesuar guruplarında da sektöre liderlik ediyor.  Konsept mağazacılık anlayışıyla da müşterinin hem konforuna hem de zevkine dokunuyor. Ferah dekorasyonuyla evine ve tarzına önem veren Isparta’lılar Iyaşpark AVM Karaca mağazasında buluşacak.

Isparta’da Mali Suç Örgütlerine yönelik operasyon Isparta’da Mali Suç Örgütlerine yönelik operasyon

Karaca Grup 3500’e yakın çalışanı ve bünyesinde bulunan 11 markası, (Karaca, Karaca Home, Emsan, Jumbo ve Cook Plus, Kaşmir halı, Homend, Nautica Home, Weimar Porzellan, PeraBulvarı, Cooklife) 42 ülkede 305 mağaza ve 2.000’in üzerinde satış noktasıyla faaliyet göstermektedir. Karaca 1973 yılından beri yemek takımından küçük elektrikli ev aletlerine kadar 140 kategoride, 10.000’i aşkın ürünle Karacaseverler ile buluşuyor.

Birbirinden güzel ve değerli konseptleriyle ve açılışa özel sürpriz kampanyalarla müşterilerini bekleyen Karaca mağazası kaliteyi ve trendi arayan tüketicisiyle Iyaşpark AVM’de bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyor. Tüm Isparta ve bölge halkını Iyaşpark AVM Karaca mağazamıza davet ediyoruz.