Kayıp genç kız Havva Nur Yılmaz, 26 Nisan Çarşamba 2023 tarihinden bu yana kayıp olarak aranıyordu. Müge Anlı'nın ATV'deki programında yapılan açıklamaya göre, Havva Nur Yılmaz son olarak Isparta'ya gelmiş durumda. Bu gelişme, ailesini umutlandırmış ve arama çalışmalarına yeni bir ışık tutmuştur.

Isparta'da Araba Anahtarı Kaybolursa Maliyeti Ne Kadar? Isparta'da Araba Anahtarı Kaybolursa Maliyeti Ne Kadar?

Havva Nur Yılmaz, Afyonlarakisar'ın Çobanlı ilçesine bağlı Kaleköy'den bir taksiye binerek Isparta'ya getirilmiştir. Ancak ailesi, genç kızın kaybolduğu günden beri hiçbir şekilde ondan haber alamamıştır. Havva Nur Yılmaz'ın sessizce evden ayrılması güvenlik kamerası görüntülerine yansımış ve taksi şoförü tarafından Isparta'ya getirilmiştir. Kızı Isparta'ya getiren taksi şoförü, onun indiği yerde sarı saçlı, kirli sakallı ve uzun boylu bir erkek tarafından karşılandığını ifade etmiştir.

Bu gelişme üzerine Havva Nur Yılmaz'ın anne ve babası, Müge Anlı'nın programına katılarak kızlarının bulunması için Isparta halkından yardım istemiştir. Programda duygusal anlar yaşanırken, Müge Anlı da Isparta halkına seslenerek, "Eğer bu genç kız sizin köyünüze, kentinize, ailenize geldiyse lütfen bize haber verin" şeklinde bir çağrıda bulunmuştur.

Kayıp genç kız Havva Nur Yılmaz'ın Isparta'ya gelmesi, arama çalışmalarına yeni bir umut ve motivasyon katmıştır. Herkes, bu trajik hikayenin güzel bir sonla sonuçlanması için dua etmekte ve elinden gelen desteği sunmaktadır.