Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şehre kazandırdığı proje ve yatırımlara yeni bir hizmet daha ekledi. Göreve geldikten sonra şehre cazibe merkezi olarak Kirazlıdere’yi kazandıran Başkan Başdeğirmen, son olarak bu alana yerden 25 metre yükseklikte toplam 300 metrekare cam alanına sahip seyir terası kazandırmıştı. Bu bölgeye macera tutkunları için yeni bir hizmet daha eklendi.  Isparta Belediyesi tarafından Kirazlıdere’nin üst bölgesinde inşaat çalışmaları devam eden Kirazlıtepe restoranının ön bölümüne adrenalin tutkunlarının vazgeçilmezi haline gelecek zipline tesisi kuruldu.

BUGÜN AÇILDI

Kirazlıtepe Zipline, bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Halkın katılımının yoğun olduğu açılışta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ilginç konulara değindi. 

14 bin lirasını dolandırıcılara kaptırdı 14 bin lirasını dolandırıcılara kaptırdı

KİRAZLITEPEDEN GÖKÇAY’A İNECEK

Kirazlıtepe’den başlayacak zipline, çift hat olarak 950 metre uzunluğunda 65 kilometre hıza kadar Gökçay bölgesinde bulunan Tarih Konağı bölgesine inecek.

Aynı anda 2 kişinin kullanabileceği zipline, Isparta’da alternatif aktivite arayanların bir numaralı adresi olacak. Zipline, macera tutkunlarına muhteşem bir manzara eşliğinde hızlı ve güvenli bir iniş deneyimi sunacak.

Ali Rıza Cesur