Kirpi Sonic serisi her geçen yıl daha fazla kişiye ulaşan filmler arasında yer alıyor. Dünyada en çok izlenen filmler arasında da yer almaya çalışan filmin milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip edildiği belirtilmektedir.

Bilim kurgu kategorisinde yer alan Kirpi Sonic 2 filmi 7’den 70’e herkesin keyifle seyredebileceği filmler arasında bulunuyor. Serinin devam filmi olarak adlandırılan Kirpi Sonic 2, Kirpi Sonic’in yaşadığı ve atıldığı maceraları konu edinmektedir. Eğlenceli ve aksiyon dolu bir film olmasıyla birlikte izleyicinin ilgisini çeken Kirpi Sonic serisinin usta oyuncu kadrosuna sahip olduğu bilinmektedir.

Isparta'da 14. Kez Geleneksel Hıdırellez Şenliği Isparta'da 14. Kez Geleneksel Hıdırellez Şenliği

Kirpi Sonic 2 Film Özeti

Kirpi Sonic 2 Filmini merakla bekleyen kişilerin sayısı her geçen gün artıyor. Filmin ilk serisini izlemeyen kişiler özet araştırmaya başladı. Serinin ilk filminde Kirpi Sonic ekibinde yer alan karakterlerin tanıtımı ve Sonic’in atıldığı maceralar anlatıldı. Genel olarak seriye giriş odaklı hazırlanan film 2 saat boyunca vizyonda kaldı.

 Milyonlarca kişi tarafından seyredilen Kirpi Sonic 1 filmi büyük beğeni toplandı. İkinci film için hazırlıklara başlayan Kirpi Sonic 2 senarist ve yönetmeni yeni filmlere daha fazla maceraya ev sahipliği yapılacağını duyurdu. Merakla beklenen filmler arasında yerini alan Kirpi Sonic 2 filmi izle yakın süreçte vizyona girecek. Fragman ve tanıtım videolarını 2021 yılının sonlarına yayınlayan film artık gün saymaya başladı.

Kirpi Sonic 2 Ne Zaman Gösterime Girecek?

Kirpi Sonic 2 filmi için geri sayım devam ediyor. 30 Mart’ta galası gerçekleştirilen filmin 2022 yılında vizyona gireceği doğrulandı. Birçok tahminciye göre 2022 yılının 2. çeyreğinde çıkması planlanan filmin çıkış tarihi de belli oldu.

Tanıtım filmleri ve fragmanların ardından yönetmenden yapılan açıklamaya göre Kirpi Sonic 2’nin çıkış tarihi 8 Nisan 2022 olarak belirlendi. Usta oyuncu kadrosuna sahip olan ve kusursuz bir prodüksiyonun yürütüldüğü Kirpi Sonic 2 filminde birçok yeni karakterin de ortaya çıktığı belirtildi. 2022 yılına damgasını vurması beklenen filmlerden biri olan Kirpi Sonic 2, dünyanı her yerinde eş zamanlı olarak gösterime girecek. Son yıllarda fantastik bilim kurgu filmleri açısından ön plana çıkmayı başaran Kirpi Sonic serisi devam filmiyle de beyaz perdeye çıkacağı güne hazırlanıyor.

Kirpi Sonic 2 Oyuncu Kadrosu

Konusu oyuncu kadrosu ve devam niteliği yapısıyla Kirpi Sonic 2 filminin vizyona girmesini oldukça az bir süre kaldı. Film ile alakalı hem oyuncu kadrosu hem de animasyon ekibinin belli olduğunu belirtelim.

 Tanıtım filmleri ve fragmanı yayınlanması ile birlikte film için beklentilerinin artması çok normaldi.  Kirpi Sonic 2 filmi sinema salonlarında izlemek istemiyor ev ortamında rahat bir şekilde izlemek isteyenler için https://www.filmizletv.meadresini önerebiliriz.

 Kesinlikle sizlerden üyelik ya da para istemeyen bu platform vizyona girecek olan filmler ile alakalı hem fragmanlar yayınlıyor, hem de vizyona girmesi ile birlikte her filmi izleme şansı sunuyor. Ücret ödemeden dijital platformlar gibi abonelik satın almadan bu site sayesinde filmleri izleyebiliyor ve keyifli anlar geçirebiliyorsunuz. Dilediğiniz zaman bu platformlar üzerinden vizyona girecek olan filmler hakkında bilgi alabilir ve dilediğiniz filmi izleyebilirsiniz.

 Bu filmlerinden bir tanesi de kirpi Sonic 2 vizyona girmesi ile aynı anda bu platform üzerinde yayında olacak film ile alakalı bütün detayları yine aynı platform üzerinde bulabilirseniz.