Isparta’nın Keçiborlu İlçesine bağlı Kılıç Ortaokulu’nda Müdür Çağla Tuba Kurt, Müdür Yardımcıları Ayşe Seyhan ve Gülsüm Çetin ile okulun öğretmenleri Hüseyin Erbilek, Kamil Ergin, Zuhal Tekdemir, Ceren Karaosman çocukların daha güzel bir ortamda eğitim alması için kolları sıvadılar.

“Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler Projesi” kapsamında 365 gün “Teneffüste Hareket” slogan ile okul bahçe zeminine geleneksel çocuk oyunları çizimleri yaptılar. Okul bahçesini eşi benzeri olmayan görsel bir şölen haline getiriler. Özveri ile çalışan okul personeli bahçe çizimlerini yaparak ve Isparta İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla çizimler boyandı.  Yaklaşık 150 öğrencinin eğitim gördüğü okula yeni bir görünüm kazandıran öğretmen kadrosu heyecanlarını ve öğretme arzularının ilk günkü kadar taze olduğunu ifade ettiler.

Burdur'da Fizik Tedavi Ünitesi'nde Yeni Tedavi Yöntemi Burdur'da Fizik Tedavi Ünitesi'nde Yeni Tedavi Yöntemi

Okul bahçesindeki oyunlar sayesinde köy halkının ve öğrencilerin ilgi odağı haline geldi. Okul Müdürü Çağla Tuba Kurt, alışkanlıkların dışına çıkarak yeni bir okul kültürü oluşturmak, fark yaratan öğretmenlerimize işbirliği içinde eğitime yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyoruz" diyerek süreçte emeği geçen müdür yardımcılarına ve öğretmenlere teşekkür etti.

Haber Merkezi