TRAJİK KAZADA SERKAN YAVUZ HAYATINI KAYBETTİ

Bucak, Burdur - Bucak ilçesinin Kızılkaya Korkuteli kavşağında meydana gelen feci trafik kazasında araç sürücüsü Serkan Yavuz hayatını kaybetti.

Tıra çarpan kamyonetin sürücüsü yaralandı Tıra çarpan kamyonetin sürücüsü yaralandı

9 Ağustos 2023, Çarşamba - Sabah saatlerinde Burdur Antalya karayolu üzerinde gerçekleşen kazada, 34 GAN 178 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Serkan Yavuz, Bucak Kızılkaya kavşağında dağa çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle meydana gelen kaza sonucunda Serkan Yavuz'un hayatını kaybettiği belirtildi.

bucak-ta-feci-kaza-arac-surucusu-serkan-yavuz-hayatini-kaybetti-B7kAa

Kazanın meydana geldiği saat 05:00 civarında, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bucak Belediyesi Kurtarma ekipleri de müdahalede bulunarak araçtan sıkışmış olan sürücüyü çıkardı. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Serkan Yavuz'un hayatını kaybettiği tespit edildi.

bucak-ta-feci-kaza-arac-surucusu-serkan-yavuz-hayatini-kaybetti-9nFzQ

Emniyet birimleri, kaza ile ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazanın nedeni ve şartları hakkında bilgi toplanırken, olayın ayrıntıları aydınlatılmaya çalışılıyor. Bu üzücü olay, Bucak ve çevresinde derin üzüntüye neden oldu.

bucak-ta-feci-kaza-arac-surucusu-serkan-yavuz-hayatini-kaybetti-iclfK

Özge Kılınç Haber32