Ülkemizde ve dünyada hayvan hastalıkları artıyor. 2030 yılına kadar herkese yapay et yedirecekler. Et yiyen insan güçlü olur, sağlıklı olur. Güçlü sağlıklı insan istemiyorlar. Yeme içme alışkanlıklarınızı değiştirmek istiyorlar her taşın altından Bill Gates çıkıyor.

İneklerin  metan gazı salınımını bahane ederek daha az et yiyeceksiniz diyenler Dünya'daki yapay et firmalarının sahibi.

Altın piyasasında önemli gelişmeler… Uzmanlardan tarih uyarısı Altın piyasasında önemli gelişmeler… Uzmanlardan tarih uyarısı

Hayvancılığı bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. İneklerin arkasından çıkan metan gazının iklime zarar verdiği gerekçesiyle yapay eti gündeme getirdiler büyükbaş hayvanları itlaf etmeye başladılar
Hollanda'da çiftlikleri kapatıyorlar büyükbaş hayvanları itlaf etme kararı aldılar.

Hollanda'da et reklamları da yasaklandı

Gerçek et yerine laboratuvarda hayvan hücrelerinden üretilen etin tüketilmesi çağrısı yapan, Bill Gates bu sayede hayvan yetiştiriciliğine gerek kalmayacağını ve metan gazı salınımının azalacağını söylüyor ve karbon salınımı bahane edilerek büyükbaş üretimine son verilmesini istiyor.

Tarım ve Hayvancılığı  2030 yılına kadar bitirecekler  yapay eti yapay gıdaları satacaklar.

Doğal etin kilosunun dörtte bir fiyatına yapay eti satacaklar.

Kasapda et 200 tl ise yapay eti 30 tl ye satmaya başlayacaklar. insanlar yapay et yesinler diye.

Helal ete savaş açıyorlar.

Ele geçirilmiş tüm ekranlarda akademisyenleri, doktorları kullanarak yapay et çok lezzet li, proteini çok yüksek.

Hem ucuz diyerek yapay etin reklamını haberlerini  yapacaklar.insanları yapay ete yönlendirecekler. İşte o haberler bu hayvancılık ve tarım tamamen bitsin ve küresel baronların genetiği değiştirilmiş ve sizi her türlü şekle sokabilecek gıdalarına koşun diye var.

Bill Gates Türkiye'den ve dünyadan milyonlarca hektar  Tarım arazisi satın alıp topraklarımızı ve tohumlarımızı ele geçirirken, insanları oluşturdukları Metaverse gibi sanal platformlara yönlendiriyorlar.

afyonyerelbasın