Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in proje ve inşaat aşamasında destek verdiği ve vatandaşlarla birlikte imece usulü hayata geçirilen Küçük Hacılar Köyü Kur'an Kursu tamamlandı.

300 metrekare kapalı alana inşa edilen Küçük Hacılar Köyü Kur'an Kursu,  Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in 15 Nisan’da gerçekleştirilen temel atma töreninde söz verdiği gibi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne yetiştirildi. Köy halkı ile beraber imece usulü yapılan Kur'an Kursu’nun açılışı, bugün ikindi namazına müteakip yapılacak. Küçük Hacılar Köyü Muhtarı Mehmet Yıldız, “Söz konusu inşaatta yardımlarını hiç esirgemeyen tüm dostlara teşekkür ederim” diyerek açılışa tüm vatandaşları davet etti.

TEMEL ATMA TÖRENİNDE SÖZ VERMİŞTİ

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 15 Nisan’da temel atma töreninde yaptığı konuşmasında; bir yıl önce köye geldiğinde mevcut Kur'an kursunu ziyaret ettiğini ve çok küçük olduğundan hareketle yeni bir bina yapılması noktasında karar aldıklarını belirterek, şu konuşmayı yapmıştı:

"Biz burayı yapalım, dedik, muhtarımız arsasını ayarladı ve bize geldi. Projesini çizdik ve bugün de temelini atıyoruz. Bu yapılacak olan kurs binası Belediyenin bir hizmeti değil, burada tamamen imece usulü olacak. Vatandaş olarak hepimizin hizmeti burası. Şunun da sözünü vermek istiyorum. Burası 300 metrekare kapalı alanı olan güzel bir Kur'an kursu olacak. Kur'an kursumuzun açılışını da inşallah üç ay sonra 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde hep birlikte yapacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum".

Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı Trafik Sigortası Primlerinde Yeni Dönem Başladı