Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonası 2022 Serbest Stil Ferdi Bayanlar Türkiye 3'üncüsü olan Sav Kasabalı sporcu Nazike Nur Yazıcı, İstanbul'da düzenlenen Avrupa Başkanlık Kupasında göğsümüzü kabartarak ilimize dönüyor.

Isparta'da bugün ( 2 Mayıs 2024) vefat edenler Isparta'da bugün ( 2 Mayıs 2024) vefat edenler

Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Nazike Nur Yazıcı, Isparta'nın sporda gururu olmaya devam ediyor.

AVRUPA BAŞKANLIK KUPASINDA ÜÇÜNCÜLÜK ISPARTA'NIN

KÜÇÜK ŞAMPİYON DÖNÜYOR

Yaşı küçük boyundan büyük başarıya imza atan Yazıcı, Taekwondo dalında Türkiye derecesi yaptıktan sonra Türkiye Taekwondo Federasyonun düzenlediği WT Dünya Başkanlık Kupasında 3.ncü olarak ilimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek ilimize dönüyor.

12.17. yaş kategorisinde 13 yaşında olan ve kendinden 4. yaş büyüklerle yarışan Nazike Nur Yazıcı büyük başarılara imza attı.  Yazıcı'nın hocası aynı zamanda şampiyona da Milli Takım Antrenörü olarakta görev yapan Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Yaşar Erbil, ilimizde Taekwondo Poomse Freestyle dalında şimdiye kadar Yıldızlar Kategorisinde ilk defa böyle  bir başarıya imza atıldığını söyledi.

ERBİL'DEN TEŞEKKÜR

Şampiyona da Milli Takım Antrenörü olarakta görev yapan ve Yazıcı,nın hocası Gençlik Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Yaşar Erbil şampiyona süresince desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Erbil, ''Şampiyonaya ayrıca destek veren Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin hocamız, Gençlik Spor İl Müdürümüz Mahmut Danayiyen, Jimnastik Antrenörü Fatih Sakallı hocamıza, Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi'ye ve müsabakalarda yalnız bırakmayan ailesinede teşekkür ediyorum.'' dedi.