Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi Kudüs Gecesi programı düzenliyor. Program ile ilgili basın açıklaması gerçekleşti. Yapılan açıklamada,Bismillahirrahmanirrahim. Değerli ve kıymetli halkımız,

İslam coğrafyasının kalbine paslı bir hançer gibi saplanmış olan terör devleti israil, ABD ve AB’nin desteğiyle, 2 milyar İslam âleminin gözü önünde, Filistin’de her geçen gün katliamlarının şiddetini artırarak devam etmektedir. Gazze’de tamamen boşaltmak ve direnişten arındırmak için eşi görülmemiş bir soykırım yapmaktadır.

Aynı şekilde ABD ve israil, Hamas’ın ortadan kaldırılması ve Gazze’nin boşaltması için İslam ülkeleriyle pazarlık yapmaktadır. Gazze’nin boşaltılması, İslam tarihindeki en büyük yanlışlardan biri olacaktır.

İslam’ın mukaddes şehri Kudüs ve ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’nın önemini zaten bilmekteyiz. Ancak Siyonist israil’in tek amacı Filistin, Gazze, Kudüs ya da Mescid-i Aksa değildir. israil, Büyük Ortadoğu Projesi olarak bilinen Büyük israil Devleti’ni kurma amacına ulaşıncaya kadar zulmüne devam edecektir. Siyonist Yahudilerin bir inancı olarak bayraklarına dahi işledikleri Fırat’tan Nil’e kadar olan bu projeye ülkemizin doğu ve güneydoğu illeri de dâhildir. Dolayısıyla Filistin düşerse bir gün sıra bize gelecektir. Filistin’in yanında israil’in karşısında olmak hem imani hem milli bir sorumluluktur.

Isparta'da Trafik Kurallarına Uymayanlara Ceza Isparta'da Trafik Kurallarına Uymayanlara Ceza

Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi olarak bu sorumlulukla, 11 Kasım Cumartesi akşam saat 20.00’de Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde Kudüs Gecesi Programı düzenliyoruz. Bu program ile sosyal medyada çokça yer alan “Filistin’liler toprak sattı mı?”, “Filistin ve Gazze Türkiye için neden önemli?”, “Gerçek terörist kim?”, “Hamas kimdir?”, “El-Feth kimdir?”, “Filistin’e ve israil’e fiili destek veren ülkeler kimler?” “israilde sivil kime denir?” gibi dezenformasyon oluşturan soruların cevapları da aranacaktır.

Bu vesileyle tüm halkımızı bu önemli programa davet ediyoruz. Saygılarımızla, Anadolu Gençlik Derneği Isparta Şubesi’ ifadelerine yer verildi.