31 Mart Pazar Günü yapılması planlanan Yerel Seçimler öncesi hareketlilik devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi adaylığı süreci geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Isparta'da bu süreç oldukça yoğun olarak başladı. 

Mükerrem Çetinkaya  Küleönü belediye başkanlığına  aday adayı olduğunu duyurdu. Bu kapsamda Ak Parti teşkilatını ziyaret etti.

Bucak'ta Evde Yangın Tüpü Patladı! Yükselen Alevler Korkuttu Bucak'ta Evde Yangın Tüpü Patladı! Yükselen Alevler Korkuttu

Çetinyaka; "Partimizde Çeşitli Görevleri icra Ettiğim iki dönem Belde Yönetiminde , iki Dönem Merkez İlçede ve son olarak 4,5 Yıldır Merkez İl Genel Meclis Üyesi Olarak Görev Aldığım yaklaşık 17 yıldır Ak Partimize Hizmet Etmekten Gurur Duydugum ve bu Edinmiş Olduğum Tecrübeleri Beldemize Hizmet Getirme Konusunda Başarılı Olacağıma İnandığım İçin,2024 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Kuleönü Belde Belediye Başkan A.Adayı Müracatımızı Gerçekleştirdik.
      Hayırlısı Olması Dileğiyle Çıkmış Olduğumuz Bu Yolda  Rabbim Bizleri Mahcup Etmesin , Rabbim Yar Ve Yardımcımız Olsun Dua ve Desteklerinizi Bekler Hepinize Saygılar Sunarım" açıklamasında bulundu.