31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerden sonra göreve gelen Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, beldede önemli çalışmalara imza attı. Bu çalışmalardan en önemlisi beldenen doğalgaza kavuşması ve içme suyu hatlarının yenilenmesiydi. Beldenin tamamına yakını doğalgaza kavuşurken, içme suyu hattı yenilenirken, bu çalışmalar esnasında yollarda yıpranmalar meydana geldi.

Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor

Kuleönü Belediye Başkanı Erdoğan'ın girişimleri ile beldede ilk etapta yaklaşık 2 kilometre yol sıcak asfalta kavuşuyor. Birinci etap sıcak asfalt çalışmalarında sona doğru yaklaşılırken, ikinci etap için de hazırlıklar sürüyor. Bu doğrultuda beldede ikinci etapta yaklaşık 2,5 kilometre yol sıcak asfaltla kaplanacak.

Beldenin modern bir görünüme kavuşması için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Kuleönü Belediye Başkanı Nuri Erdoğan, sıcak asfaltın yapımına destek sağlayan AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ile Osman Zabun'a, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e ve AK Parti İl Başkanı ve İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin'e teşekkür etti.