Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Boyacı’nın mesajı şöyle: “Rahmet ve merhametinin bir göstergesi olarak Yüce Rabbimizin bizlere ihsan ve ikram buyurduğu mübarek “üç aylar” mevsimine bir kere daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Recep ayının ilk günü mübarek Regaip Kandilidir.

Recep, Şaban ve Ramazan aylarından oluşan ve dini kültürümüzde özel bir yeri bulunan üç aylar, Yüce Mevla’mızın rahmetinin  yağdığı  bereket mevsimidir. Üç aylar, her biri ilahî tecellilerle, ihsan ve ikramlarla dopdolu olan Regaip, Miraç, Berat ve Kadir geceleri ile süslenmiş maneviyat ikliminin yaşandığı,  yapılan iyiliklere kat kat mükâfat verildiği, duaların dalga dalga Allah’a ulaştığı  feyizli ve bereketli bir kazanç mevsimidir.

Isparta'da Onlarca Vatandaş Bisiklet Sürdü Isparta'da Onlarca Vatandaş Bisiklet Sürdü

Toplum olarak birbirimize kenetlenerek, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde daha hoşgörülü ve saygı çerçevesinde  yapılan davranışlarımızın, millet olarak medeniyetimizde var olan huzur, kardeşlik   ve dayanışma duygularımızı daha da arttıracağına, bu anlamlı ayların  tüm güzelliklere vesile olması için üzerimize düşen görevi yerine getireceğimize inanıyorum. 

Tüm İslam aleminin mübarek Regaip Kandilini tebrik ediyor, üç ayların gelişi ile manevi huzurun tüm insanlığa yayılmasını, devletimizin bekasını, vatanımızın ve milletimizin her türlü afetlerden korunmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum”.

Haber Merkezi