Isparta'da eski keresteci Mehmet Özdemir, hayatını kaybetti.

Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor

2009 yılında Keçiborlu'da geçirdiği elim bir kazada yaşamını yitiren Isparta'nın sevilen isimlerinden olan Rıfat Özdemir'in abisi Mehmet Özdemir, Şeker hastalığına başlı olarak hayatını kaybetti.

Mehmet Özdemir'in Cenazesi 13 Nisan Perşembe günü öğle namazına müteakip Atabey İlçesine bağlı İslamköy beldesinde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

Özdemir'in şekere dayalı rahatsızlığının bulunduğunu belirten yakınları son olarak yüksek şekerden yoğun bakıma kaldırırldığını belirttiler.

Genç yaşta kaybettiğimiz kardeşimiz, değerli insan merhum Mehmet Özdemir'e Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

2009 Yılında Rıfat Özdemir'i kaybetmiştik

20.12.2009 - 19:51 YAYINLANMA

Özdemir ve Bir Arkadaşı Vefaat Etti.
Igsiad Derneği Yöneticilerinden Rıfat ÖZDEMİR'in kullandığı araç kaza yaptı. Kazada Özdemir ve bir arkadaşı yaşamını yitirdi.
 
Özdemir ve Bir Arkadaşı Vefaat Etti.

Isparta'da kaza: 2 ölü 

Keçiborlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

 Haber32 Muhabirinin Alındığı bilgiye göre, Rıfat Özdemir (IGSİAD Derneği Yön.Kur.Üyesi) yönetimindeki 32 FL 992 plakalı otomobil, Keçiborlu Dörtyol Kavşağında takla attı.

Kazada, otomobilde bulunan Mustafa Yılanlıoğlu olay yerinde hayatını kaybetti.

Ağır yaralanan sürücü Rıfat Özdemir ise, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

 Ancak tüm müdahalelere rağmen Rıfat ÖZDEMİR'de hayatını kaybetti.