Isparta’da yıllardır atıl durumda bulunan Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in göreve gelmesinin ardından başlatılan çalışmayla yeniden hayat buldu. Şehirde yeni bir nefes alanı olarak düzenlenen Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanı görkemli bir açılışla vatandaşların hizmetine sunuldu. Bölgede vatandaşların ve çocukların rahatça vakit geçirebileceği alanlar da oluşturuldu. Bu alanlardan birisi de mini lunapark ve çay bahçesi. Bölgenin hizmete açılmasıyla birlikte mini lunapark ve çay bahçesi vatandaşlara hizmete başladı.

Mini lunapark ve çay bahçesinin açılışına Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti YSK Temsilcisi ve önceki dönem Milletvekili Recep Özel, MHP İl Başkanı Önder Topçu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Furkan Cem Er, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesinin şehrin merkezi konumunda olması gerekirken yıllarca atıl durumda kaldığını ifade ederek, doğa harikası bir bölgeyi Isparta’ya ve şehrin geleceğine kazandırdığı için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Er, “İnşallah buranın kıymetini tüm Isparta olarak bileceğiz. Buranın yapılışında ziyarete gelmiştik. Belediye Başkanımız şelalenin tepesinde bir tesis yapıp Sayın Cumhurbaşkanımızı orada ağırlamak istediğinizi söylemişti. İnşallah o da nasip olacaktır. Teşkilatımız, partimiz ve Isparta adına Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 “Isparta’mıza bir çivi çakan bizim başımızın tacıdır” diyerek konuşmasına başlayan MHP İl Başkanı Önder Topçu, “Böyle bir yerde çocuklarımıza vatandaşlarımıza yapılan bu hizmet unutulmayacaktır. Kalıcı olacaktır. Isparta’mıza hayırlı olsun. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

SDÜ’den Görme Engelli Öğrencilere Fen Kavramlarının Öğretimi SDÜ’den Görme Engelli Öğrencilere Fen Kavramlarının Öğretimi

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Andık Deresi Bezirgan Şelalesi bölgesindeki çay bahçesi ve mini lunaparkın şehre hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve beraberindeki protokol ile çocuklar tarafından mini lunapark ile çay bahçesinin bulunduğu alanın açılış kurdelesi yapılan duanın ardından kesildi. Açılışın akabinde Başkan Başdeğirmen, mini lunapark alanında çocuklarla bir araya geldi, vatandaşlarla sohbet etti. Andık Deresi Bezirgan Şelalesi Mesirelik Alanının yeni halini çok beğendiklerini belirten vatandaşlar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti. Vatandaşlar, “Çok güzel yapmışsınız. Çok güzel bir belediyeciliğiniz var. Doğaya uyumlu bir çalışma olmuş. Allah razı olsun” dediler.