Gül Petek Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt Turan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Turan’ın mesajı şöyle: “Âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimizin dünyaya teşriflerinin yıldönümü olan Mevlid Kandilini, idrak etmenin sevinci ve huzuru içerisindeyiz.

Rahmetin, merhametin, yoksulların, mazlumların Peygamberi, Resulü Kibriya Efendimiz güzel ahlakı, merhameti, hoşgörüsü ile tüm insanlığa ışık olmuştur.

 Son peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V), iyiliğin müjdecisidir. Yaşamıyla, davranışlarıyla, sözleriyle, sabrıyla yeryüzünde güzel ahlakın, adalet ve faziletin timsali olmuştur. Barışın huzurun, hayır ve esenliğin yeryüzünde baki olması için insanlığın göğünde umut saçan bir yıldız kümesidir.

Memiş Tosun Hayatını Kaybetti Memiş Tosun Hayatını Kaybetti

Mevlid Kandilleri, dünyaya gelişi tüm kutsal kitaplarda müjdelenen peygamberimizin, hadis-i şeriflerinin hatırlanması, anlaşılması ve yaşamlarımızı güzelleştirmesi için vesile olmalıdır.

Bu mübarek gecenin tüm insanlığa barış, huzur ve rahmet getirmesini diliyorum. "Mevlid Kandilini” ve “Mevlid-i Nebi Haftasını” tebrik ediyor; yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin makbul olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum”.