ŞEHRİN KAVUŞMA NOKTASI ISPARTA MEYDAN AVM

Tam bir yıl önce, 23 Nisan 2022'de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı coşkuyla kutladığımızda, Isparta farklı bir sevinç daha yaşadı.

Temeli 25 yıl önce atılan ve uzun yıllar süren inşaat sürecinin ardından Ispartalılar tarafından "gerçeğe dönüşen bir hayal" olarak görülen Isparta Meydan AVM, 23 Nisan 2022'de kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı

Isparta Meydan AVM; daha çok kültürel faaliyete, daha çok eğlenceye, dev konserlere, ilk defa gerçekleştirilen etkinliklere, şehre ilk defa mağaza açan markalara, şehrin en büyük metrekareli mağazalarına ve Kültür Merkezi’ne ev sahipliği yaparak, şehrin çekim gücü en yüksek kavuşma noktası oldu.

Isparta Meydan AVM; çok yakında duyurusunu yapacağı ve Isparta’da yeni heyecanlara sebep olacak değerli markaları bünyesine katarak, daha önce hiç gerçekleştirilmemiş keyifli etkinlikler düzenleyerek şehrin ilklerle ve yeniliklerle kavuşma hikayelerini sizlerle birlikte yazmaya aralıksız olarak devam edecek.

Isparta Meydan AVM yönetimi olarak, “Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı ayrı ayrı kutlarken, Isparta Meydan AVM’ye ve 1. Yıl dönümümüze özel gerçekleştirdiğimiz “1.Yılda 32 Hediye” çekiliş kampanyamıza gösterdikleri büyük ilgi için ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.”

29 Nisan saat 14:00’te gerçekleşecek çekiliş töreni ile 1 adet TOYOTA C-HR HYBRID ve binlerce TL yüklü PARAM KART’lar sahiplerini bulacak.

AŞKIMIZ HİÇ BİTMEYECEK!