Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Kongresi Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede Kuran-I Kerim Tilaveti okundu. Mehteran gösterilerinin olduğu kongreye yoğun katılım oldu. Kongreye MHP MYK Üyesi Alper Erdem, Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, MHP İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, oda başkanları ve partililer katıldı.

Divan heyeti MHP MYK Üyesi Alper Erdem, Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve Ali Telli getirildi.

Kongrede mevcut Başkan Ahmet Önder Topçu ve yönetimi tekrar göreve getirildi.

MİLLETVEKİLİ SÖNMEZ:

31 MART’TA ISPARTA BELEDİYESİNİ

İNŞALLAH TEKRAR MHP YAPACAĞIZ”

Kongrede konuşan MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, “Biz bu şehrin efendisi değil, Isparta’nın hizmetkarı olmaya geldik. Isparta’da hizmet şovsa en iyi şovu ben yaparım. Diyorlar ki bu arkadaşı durdurun. Beni babam durduramadı, siz nasıl durduracaksınız!. 31 Mart’ta Isparta Belediyesi inşallah tekrar MHP yapacağız” dedi.

İL BAŞKANI TOPÇU: GENEL SEÇİMLERDE SAĞLADIĞIMIZ BAŞARIYI,

DOĞRU KADROLARLA YERELDE DE DEVAM ETTİRECEĞİZ

Tekrar MHP İl Başkanlığına getirilen Ahmet Önder Topçu ise hoşgeldiniz konuşması yaptı. Topçu, şu görüşlerini dile getirdi:

 “Bu vatan toprağın kara bağrında

Sıra dağlar gibi duranlarındır.

Bir tarih boyunca onun uğrunda

Kendini tarihe verenlerdir.

Tutuşup kül olan ocaklarından

Şahlanıp köpüren ırmaklarından

Hudutta gaza bayraklarından

Alnına ışıklar vuranlarındır.

Sizleri Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı ve yönetimi olarak saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Hepinize en kalbi duygularımı iletiyorum. Bizler 11 Ekim 2020’de yapılan kongrede güven tazeledik. Son iki buçuk yılda çok hızlı bir çalışma içerisine girdik.

Birinci etapta Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin talimat gereği, il il Anadolu anlatma ve aydınlatma Programları yaptım.

İkinci etapta Adım Adım ilçe, ilçe anlatma ve aydınlatma programı gereği tüm ilçelerimizi gezdik. Problemlerimizi dinledik. Dertlerini yazdık.

-Üçüncü etapta Adım Adım 2023 köyüm benim programlarını başlattık. Gezmediğimiz köy uğramadığımız yer kalmadı.

-Dördüncü etapta komşum benim programları çerçevesinde her partili arkadaşımız komşularımızda evlerinde toplanarak onlara ulaştık. Onlarla samimi ortamda sohbetler yaptık.

-Beşinci etapta Adım Adım 2023 Ahilerle gününüz bereketli olsun programları çerçevesinde ilçeler ve il merkezinde tüm sanayi  esnafımızı ve diğer esnaflarımızı ziyaret ettik. Onların gönlünü kazandık.

-2021-2022-2023 Ramazan ayında ortalama ikişer bin kişiye iftar yemekleri verdik.

-Kahvaltı programları düzenledik.

-Kaçep vasıtası ile (kadın, aile, çocuk, engelli politikaları)

-Özel kardeşlerimizi hiç unutmadık, her zaman onların yanlarında olduk. Onlara özel programlar düzenledik.

-Rutin olarak Huzurevi, engelli evleri, hastane ziyaretlerinde bulunduk. Hastalarımızı ziyaret ettik. Bu çalışmalarımız 7 gün 24 saat sürdü.

-14 ve 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde tüm dava arkadaşlarımızla beraber üstün gayret harcadık. Cumhur ittifakı paydaşı olarak önce Cumhurbaşkanımıza sonra partimize oy verdik. Ve sonunda bir milletvekili çıkardık. Cumhurbaşkanımızı Türkiye’de hiç yalnız bırakmadık. Isparta’da Cumhur İttifakı paydaşımızın da aynı hassasiyeti göstermesini istirham ediyoruz.

Lider Ülke Türkiye’nin mimarı olan ülkücü ve Milliyetçi Hareketin kıymetli mensupları, genel seçimleri Isparta MHP teşkilatları olarak sağlamış olduğumuz başarıyı önümüzdeki yerel seçimlerde sağlamak için doğru kadrolar ile devam ettireceğiz.

İl kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni seçilecek arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşünceler ile her bir ülküdaşımı ve tüm Ispartalı hemşerilerimi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Ayrıca bizlerden önce bu makamlarda emeği geçen tüm ilçe ve il başkanlarıma teşekkürlerimi sunar, Nail başkanımıza Cenab-ı Allah’tan acil şifalar dilerim. Sağ olun var olun. Allah’a emanet olunuz. Ne mutlu Türküm Diyene. “

Polis Memuru Yonuz Turan’ın şehit haberi yürekleri yaktı Polis Memuru Yonuz Turan’ın şehit haberi yürekleri yaktı