Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay tek aday olduğu seçimde yeniden başkan oldu.

MHP Merkez İlçe Kongresi, bugün saat 12:30’da Ülkü Ocakları Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığına MHP Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Katipliklerine ise İl Başkanı Önder Topçu, Oğuzhan Göker ve Ali Telli yaptı.

Kongrede konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay şu konuşmayı yaptı:

“Bir sevdadır bizimkisi,

Seveni fani,

Sevileni baki,

Sevgisi ebedi,

Bir inançtır bizimkisi,

Ümitsizliği silen,

Yılgınlığı sindiren,

Çileyi söndüren,

Bir ülküdür bizimkisi,

Gözünü kızıl elmaya çeviren,

Gönlünü Turan’a veren,

Türklüğün gururunu İslam’ın ahlakıyla birleştiren,

Vazgeçilmez bir yemindir bizimkisi,

Çiğnenmeyen,

Çiğnetilmeyen,

Unutulmayan,

Asla da unutulmayacak olan,

Selam olsun büyük Türk milletine,

Selam olsun kahraman ülküdaşlarıma.

Sayın il başkanım, sayın milletvekilim, sayın Genel başkanımızın başdanışmanı, sayın

Ülkü ocakları başkanım, sayın belediye Başkanlarım, sayın belediye meclis

Üyelerim, sayın il genel meclis üyelerim, Sayın Türkav ve Kamusen il başkanlarım ve

Yönetimleri,  Basınımızın güzide temsilcileri, Hanımefendiler, beyefendiler, kıymetli

Ülküdaşlarım.  Hepiniz, merkez ilçemizin 14. Kongresine

Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz.  3 yıl önce çıktığımız bu yolda, bir kongremizi daha gerçekleştirmenin mutluluğunu ve haklı gururunu, birlikte, bir kez daha yaşatan yüce Allah’a şükürler olsun. 3 yıl önce devraldığımız bu bayrağı maddi ve manevi tüm zorluklara ve imkansızlıklara rağmen düşürmedik, lekeletmedik, aksine yükselttik.

Öyle ki az önce faaliyet raporumuzda da belirtildiği gibi insan odaklı çalıştık. Bu süreçte salgın, yangın, deprem gibi felaketler yaşadık.

Rabbim kaybettiğimiz canlarımıza Rahmet eylesin. Merkez ilçe olarak Ülkemizin, hemşehrilerimizin arasında olduk.  Yangın bölgesine gidip çalışmalara katıldığımızda bize ne işiniz var orada siz  İtfaiyeci misin diyenler oldu. Az önce de dedik ya bir sevda bizimkisi sevileni baki, Sevgisi ebedi.

Yeri geldi ağladık yeri geldi güldük.  Ama teşkilat olarak hiç birbirimizden ayrılmadık. Kimseyi de yarı yolda  bırakmadık. Yola çıktıklarımızı, yolda bulduklarımıza değişmedik. Teşkilat olarak herkesi kucakladık.  Yolda inmek isteyenler, kendi iradeleri ile indi. Çok şükür, düşmemizi dört gözle bekleyenleri de hayal kırıklığına uğrattık.

Bir olduk, iri olduk, diri olduk. Bugünkü başarıya da bu birliktelik ile geldik.  Bundan sonra da genel başkanımızın izinden emir ve talimatlarıyla gözümüzü  2024’ e diktik ve Allah’ın izni ve de Milliyetçi Hareket Partisinin başarısıyla da taçlandıracağız.

Isparta'da 28 Nisan Tarihinde Açık Eczaneler Belli Oldu Isparta'da 28 Nisan Tarihinde Açık Eczaneler Belli Oldu

Bu duygu ve düşüncelerle hepinize  Kongremize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, bizden yana bir hak varsa helal ediyor, sizlerin de haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyor, sağlıklı ömürler diliyorum.

Ne Mutlu Türküm Diyene!!!”

Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Osman Gülay yeniden seçildi.