MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, partisinin Elazığ il kongresine katıldı. Sönmez bugün yapılan il kongresi öncesinde Elazığ'da bazı kamu kurum ve kuruluşları, sendika temsilcileri, parti teşkilatları ile medya temsilcilerini ziyaret etti. 

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, MYK üyesi Alper ERDEM, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus BAL ile birlikte sırası ile S.S. Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Cebrail KARLIDAĞ’ı, Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki AKBIYIK’ı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali ŞİŞ’i, Tek Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Manşet 23 imtiyaz sahibi Zülfü BAL’ı, Devlet Su İşleri (DSİ) 9. Bölge Müdürü Sebahattin ŞAMCI’yı, Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT'ı  ziyaret eden Sönmez ve beraberindekiler son olarak MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER, MYK üyesi Alper ERDEM, MHP Elazığ İl Başkanı Yunus BAL, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika temsilcileri, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, MHP Elazığ yöneticileri ve ilçe başkanları, Elazığ Ocak Başkanı ile Elazığ’da bir araya gelerek tanışma toplantısı gerçekleştirdiler

Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler Fahiş Fiyat Artışlarına Yeni Tedbirler

MHP Isparta Milletvekili Sönmez yerel kanala da açıklamalar yaptığı Elazığ ziyaretini şöyle değerlendirdi. ‘Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle Cumartesi günü yapılacak olan 14. Olağan Elazığ kongresini ve 2024 yerel seçimleri değerlendirdik. Bir dizi ziyaretler yaptık, bu süreçte bizlere ev sahipliği yapan ve en iyi şekilde ağırlayan MHP Elazığ teşkilatına teşekkür ediyor. Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum' dedi.