MHP Milletvekili Adayı Selim Öncel, dur durak bilmiyor

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için çalışmalarını artan temposuyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Adayı Selim Öncel, ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor.

MHP Isparta Milletvekili Adayı Selim Öncel, halkla bütünleşmeye, herkese el uzatmaya devam ediyor. Öncel, diğer adayların aksine birebir ziyaretler de gerçekleştiriyor.

Milletvekili Adayı Selim Öncel,  Mustafa Ballı ve ailesini evlerinde ziyaret etti. Ev ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını birebir dinleyen Öncel’e partililer de eşlik ediyor.

    Milletvekili Adayı Selim Öncel, “Ev ziyaretlerimiz kapsamında Mustafa Ballı ve ailesine konuk olduk. İçten ve samimi sohbetleri, misafirperverlikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.
Öncel, ev ziyaretlerinin ardından, Türk Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Isparta Sorumlusu Mehmet Pamuk ve TÜMSİAD Üyeleriyle Başkent Lokantasında kahvaltıda bir araya geldi.

Öncel, ziyareti sırasında: "Göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve samimiyet için yürekten teşekkür ediyorum." dedi.
MHP Isparta Milletvekili Adayı Selim Öncel, "7’den 70’e halkla buluşmaya edeceğim ve her zaman Isparta için çalışacağım." sözleriyle ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Isparta'da Bu Köylere Dikkat Yarın Elektrik Kesintisi Yaşanacak Isparta'da Bu Köylere Dikkat Yarın Elektrik Kesintisi Yaşanacak