Şehit Polisin cenaze programı belli oldu Şehit Polisin cenaze programı belli oldu

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Çarıksaraylar kasabasında 10 yıl önce kızları kaybolan Erdem ailesinin hikayesini paylaşan ve günlerdir canlı yayınla olayın detaylarını çözmeye çalışan Didem Yılmaz Arslan’la Asla Vazgeçme Programı Mahkemeye taşındı.

Milliyetçi Hareket Partisi Çarıksaraylar Belediye Başkan adayı Yakup Toprak dün Ş.Karaağaç Cumhuriyet Savcılığına giderek programın yayından kaldırılmasını istedi.

Toprak dilekçesinde şu ifadelere yer verdi. ‘Son günlerde ŞHOW Tv’de Didem Arslanla vazgeçme adlı programda Çarıksaraylar kasabasında 10 yıl önce kaybolmuş bir çocuğumuzun kayboluş hikayesine dair program yapılmaktadır. 3 bin kişiye yakın nüfusu ve geçmişi kurtuluş savaşında vermiş olduğu mücadele ve kahramanlık anıları ile dolu kadim bir geçmişe sahip Çarıksaraylar kasabamızın bu türden süflü işler ile anılması kamuoyunda kasabamız ile kötü intiba bırakılmasına sebep vermektedir. Bu vesile ile programa bir an önce son verilip meselenin emniyet güçlerinin çabasına ve adalete teslim edilmesi büyük önem taşıyor olduğunu arz etmek isterim. Ayrıca program yapımcısı, moderatörü ve show tv den de kasabamızın sülflü işler ile anılmasına sebebiyet verdiklerinden ötürü şikâyetçi ve davacıyım. Gereğinin yapılmasını arz ederim”.

Haber Merkezi