AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Gökgöz mesajında; “ Bilginin gün geçtikçe katlanarak çoğaldığı, haberleşme ile iletişim kanallarının hızla geliştiği günümüzde; dünyada, ülkemizde ve ilimizde yaşanan gelişmelerin kamuoyuna doğru, tarafsız ve objektif olarak ulaştırılmasını sağlayan gazetecilerimiz büyük önem taşımaktadır.

55 Yaşındaki Vatandaşı Zehirli Yılan Soktu 55 Yaşındaki Vatandaşı Zehirli Yılan Soktu

Bu anlayış çerçevesinde, 20 yılda ülkemiz genelinde hayata geçirdiğimiz reformlarla, medya kuruluşlarının güçlenmesini, çeşitlenmesini, daha demokratik ve özgürlükçü bir yapıya kavuşmasını sağladık. Dezenformasyonlarla mücadele kapsamında gerekli yasal düzenlemeleri gerçekleştirerek, doğru haberin destekçisi olduk. Mesleki ilkelerden ve demokratik değerlerden ödün vermeyen, yalan ve dezenformasyona karşı hakikat mücadelesine sahip çıkan basın mensuplarının destekçisi olmayı her zaman sürdüreceğiz.

Uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden fedakarca çalışan, Ispartamızın ve hemşehrilerimizin en doğal hakkı olan doğru bilgi, ilkeli haber, görüntü ve gelişmeleri zamanında almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olan, çok değerli basın mensuplarımıza haber alma özgürlüğüne sundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.

Başta gece gündüz Ispartamız için çalışan yerel basınımız olmak üzere bütün basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü‘nü tebrik ediyor, görevlerini yerine getirirken hayatını kaybeden basın mensuplarına Allah’tan rahmet, hayatta olanlara aileleri ile birlikte sağlık, esenlik ve mutluluklar temenni ediyorum. " ifadelerini kullandı.