Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Milletvekili Aday Adayı olan Hasan Basri Sönmez, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Bugün saat 09.30’da gerçekleştirilen buluşmaya Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ile çok sayıda gazeteci katıldı.

Basın mensuplarının fedakarca çalıştığını vurgulayan Sönmez, “Fedakarlığı bir meslek grubuna isimlendirecek olursa bu bence gazetecilik olurdu. Basen basın toplantılarımızda ‘basınımızın güzide temsilcileri’ diye sizleri selamlıyoruz. Bu selamlamanın başka bir meslek grubunda olduğunu görmedim. Ayrıca bu selamlamanın da en çok yakıştığı, en çok üstüne oturduğu meslek grubu da sizlersiniz. Çünkü sizler gerçekten fedakarca çalışıyorsunuz. Bayramınız yok, seyranınız yok, tatiliniz yok, mesai kavramınız yok. Bu vesileyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Bu kıymetli günü de bizlerle paylaştığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Şok'ta Haftanın İndirimleri Yarın Başlıyor Şok'ta Haftanın İndirimleri Yarın Başlıyor


MHP Milletvekili Aday Adayı Sönmez’in konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.