Milletvekili Sönmez’in mesajı şöyle;

“Kıymetli hemşehrilerim;

Toplumsal birlik ve beraberliğin samimiyetle yaşandığı Mübarek Kurban Bayramını idrak etmekteyiz.

Bayramlarımız, birlik, beraberlik, paylaşma, dayanışma ve rahmet günleridir. Bayramlarımız Türk milletinin barış, huzur, kardeşlik ve kaynaşma hazinesidir.

Yeni Türkiye Yüzyılında Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Liderliğinde Ülkemiz için Isparta’mız için istikrar iklimini tesis etmek için ekonomiden sağlığa, eğitimden kültüre, sanayiden tarıma, ulaşımdan enerjiye her alanda durmadan çalışacağız.

Kurban Bayramının manevi ikliminde birlik ve beraberlik içinde, memleket sevdasıyla Isparta' mız daha çok çalışacak, Isparta'mızı madden ve manen ihya edeceğiz.

Değerli hemşehrilerim ;

Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı

Bayramda Aile büyüklerimizin hayır dualarını alırken yaşlılarımızı, gazilerimizi ihmal etmeyelim. Bu bayramda da özellikle, şehitlerimizin yakınlarını yalnız bırakmayalım.

Aynı şekilde Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yola çıkan tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına titizlikle riayet etmelerini istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle;  Ülkemizin, Milletimizin Ispartalı Hemşehrilerimin Mübarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Bayramın birlik, dayanışma ve beraberliğimize vesile olmasını diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum”.