Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Mevlüt Yakışıklı, Şehir ziyaretleri kapsamında, Isparta'ya geldi.

Isparta’da basın toplantısı yapan Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yakışıklı' ya, Isparta İl Başkanı Yusuf Işık, Antalya İl Başkanı İbrahim Özkan,  Antalya Muratpaşa İlçe Başkanı Saadet Ok eşlik etti.

Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yakışıklı; "Amacımız, Ülkemiz ve Isparta'nın gelişimi,  halkımızın her alanda rahatlamasıdır; bu noktada Isparta basınının da önemini biliyor ve demokrasiye olan katkılarının artarak devam etmesini diliyoruz!” dedi.

Milli Yol Partisi olarak, ülkenin ve Isparta’nın sorunlarını bildiklerini ve bu bağlamda çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini ifade eden Yakışıklı, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yakışıklı; “Bugün Türkiye’nin geldiği noktada sorunların çözümünün de hukuk ve demokrasi yoluyla olacağının bilincindeyiz.Yaşanan siyasi gelişmeler ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik çıkmaz da vatandaşın yanında ve çözüm odaklı çalışmalar yapmamızı gerektiriyor. Biz de bu bağlamda Ispartalı vatandaşlarımızın huzur ve refahı için sahadayız ve çalışmalarımız aralıksız sürüyor.

Ekonomik alanda yaşanan gelişmeler de göstermiştir ki istihdama ve üretime yönelik çalışmalar yapmadan ve projeler üretmeden halkımızın refaha kavuşması çok zordur.

Biz, MİLLİ YOL PARTİSİ olarak ;

Bu anlamda diğer şehirlerimizde olduğu gibi Isparta'da da büyük projelerin başlatılması için öncülük edeceğiz.. Yapmayı hedeflediğimiz projelerimizde Milli Yol Partisi olarak Belediyecilik alanında da Türkiye’ye örnek olacağız.

Amacımız, Isparta'nın gelişimi ve halkımızın her alanda rahatlamasıdır; bu noktada Isparta basınının da önemini biliyor ve demokrasiye olan katkılarının artarak devam etmesini diliyoruz.

Isparta'da 3 Aracın Karıştığı Kazada 2 Yaralı Isparta'da 3 Aracın Karıştığı Kazada 2 Yaralı

Her zaman ifade ettiğimiz gibi,

İlk yola çıktığımız günden bu yana Sloganımız

ADALET, LİYAKAT, ÜRETİM, SÜRELİ SİYASET" diyerek konuşmasını tamamladı.