Bağımsız Isparta Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir 13 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00 de 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Festival havasında miting  düzenleyecek. Mitinge katılan vatandaşlara balık-ekmek ikram edilecek.
 
Halkın Adamı, Halkın Adayı 28. Dönem Bağımsız Isparta Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir yaklaşık bir aydır sürdürdüğü yoğun seçim çalışmalarını Cumartesi günü Valilik önü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenleyeceği Büyük Isparta mitingi ile noktalayacak.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bağımsız Isparta Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir propaganda döneminin son günü olan 13 Mayıs Cumartesi günü miting düzenleme kararı aldıklarını belirterek bununla ilgili gerekli izinlerin de alındığını ifade etti. Aydemir konuya ilişkin şunları söyledi:
“Yaklaşık bir aydır ilçe, kasaba, köy köy dolaşarak kendimizi anlattık, projemizi anlattık. Gittiğimiz hiçbir yerde bize oy vermeyeceğini söyleyen olmadı. Halkımız projelerimize büyük destek verdi ve olumlu karşıladı.

PROJESİ OLAN TEK ADAY BİZİZ

Biliyorsunuz Yeşil Isparta projemizle kuracağımız rüzgar enerji santrali ile evsel enerji üreteceğiz, vatandaşlarımız ev ve işyerlerinde ısınmadan dolayı yüksek doğalgaz faturaları ödemekten kurtulmuş olacak. Bu projemize her vatandaşımız ortak olabilecek, Isparta’dan başlayarak kırmadan dökmeden gül devrimi yapacağız. Bu projemiz büyük bir farkındalık yarattı.”

TÜM ISPARTALILAR MİTİNGİMİZE BEKLİYORUZ

Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, Cumartesi günü 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenleyecekleri Büyük Isparta mitingine ilişkin de şu bilgileri verdi:

Tıra çarpan kamyonetin sürücüsü yaralandı Tıra çarpan kamyonetin sürücüsü yaralandı

“Seçim yasakları öncesi Valilik önünde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenleyeceğimiz Büyük Isparta Mitingimiz bir festival havasında geçecek. Seçim öncesi son kez projemizi Isparta meydanında halkımıza tekrar anlatma fırsatı bulacağız. Yeşil Isparta projemizin detaylarını meydanda binlerce vatandaşımızla paylaşacağız ve onlardan destek isteyeceğiz. Mitingimiz dediğim gibi bir festival havası şeklinde geçecek, çeşitli etkinliklerimiz olacak. Mahalli sanatçılarımız mitingimize renk katacak. Ayrıca miting alanındaki vatandaşlarımıza balık-ekmek ikramımız olacak. Mitingimiz seçim yasaklarının başlayacağı saat 18.00’e kadar devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı mitingimize bekliyoruz.”