Isparta'da Sanayi Mahallesi Muhtarı Ayhan Ergül, otomobiline saldıran şüpheli ve azmettiricisinin emniyet ekipleri tarafından yakalandığını açıkladı.

Altın Fiyatları Yeniden Düşüşte Altın Fiyatları Yeniden Düşüşte

Sanayi Mahallesi Muhtarı Ayhan Ergül'ün evinin önünde park halindeki otomobile kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırı gerçekleştirildi. Öncelikle lastikleri kesilen araç daha sonra sert bir cisimle çizildi. Olayın ardından şüphelilerin yakalanması için emniyet ekipleri çalışma başlattı. Muhtar Ergül, yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin yakalandığını duyurdu.

Ergül, ''Bilindiği üzere park halindeki aracıma lastik kesme ve çizme gibi zarar verme amacıyla saldırıda bulunan kimliği belirsiz kişiler, emniyet güçlerimiz tarafından yakalanmıştır. Bu olaydan dolayı il emniyet müdürlüğü ekiplerine özellikle teşekkür etmek istiyorum. İncelemelerini titizlikle sürdüren emniyet müdürlüğü görevlileri, zarar veren ve azmettiren kişileri adalete teslim etmişlerdir. Ayrıca bu süreçte yanımda olan ve desteklerini esirgemeyen herkese de teşekkür borçluyum. Şimdi adaletin işlemesini bekliyoruz" dedi.