Isparta’nın ilk ve tek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı olan 6 Mart Spor Kulübü, bu yıl ilimizi Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 2’inci Liginde temsil ediyor.

Temsilcimiz 6 Mart Spor Kulübü, ligin üçüncü maçında kendi saha ve seyircisi önünde Aydın Genç Efeler’i konuk etti.

Işıkkent Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Vali Aydın Baruş, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, ITSO Başkanı Metin Çelik, MHP İl Başkanı Önder Topçu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, MHP Isparta Belediye Başkan Aday Adayı Osman Gülay ve çok sayıda sporsever izledi.

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf temsilcimiz 6 Mart Spor Kulübü oldu. Üst üste sayılarla birinci periyotu 22-10 tamamlayan 6 Mart SK, ilk devreye de 46-16 önde girdi.

İkinci yarıda da üst üste sayılarla farkı açan Isparta 6 Mart Spor Kulübü karşılaşmadan 76-40’lık sonuçla galibiyetle ayrıldı.

Oynadığı üç maçtan da galibiyetle ayrılan Isparta’nın ilk ve tek Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 1. Lig için yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Başkan Özer’den İl Genel Meclisi Başkanı Ertuğrul’a İadei Ziyaret Başkan Özer’den İl Genel Meclisi Başkanı Ertuğrul’a İadei Ziyaret

Haber Merkezi