Yeni otogara gidiş kaldırımı düzenleniyor Yeni otogara gidiş kaldırımı düzenleniyor

Türkiye’nin en kaliteli güzellik markası Neslim Güngen,konusunda deneyimli,alanında uzman kadrosuyla Isparta şubesini hizmete  açtı. Pazartesi günü görkemli bir açılış gerçekleştiren Neslim Güngen Isparta‘nın işletmecisi  kadın girişimci,iş insanı Ayşe Bilgiç Çoban, öncelikle ferah, modern ve lüks ortamlar oluşturarak, müşterilerine rahat edebilecekleri konforlu alanlar yarattıklarını ifade ederek, işletme hakkında şu bilgileri paylaştı: Salonumuzu tercih edenlere profesyonel ekip ve en kaliteli cihazlarla, en iyi hizmet ve en iyi fiyat garantisini veriyoruz.Güzellik ve bakımını önemseyen hem kadın ,hem de erkeklere hizmet verdiğimiz merkezimizde yaptığımız uygulamalardan örnek vermek gerekirse

 Fibroderms çatlak metodumuz ile çatlaklara şimdiden elveda denilebilecğinii, Lipones bölgesel incelme ile birinci seansta bile gözle görünür sonuçlaralınalınabileceğini söyleyebilirim.Bununla birlikte ,selülit onarımı,epilasyon,micro kaş,eyeliner,dipliner,dudak renklendirme,pudralama tekniği,protez tırnak ,saç kesimi gibi kuaför hizmetlerimiz mevcuttur.

Saç vitamini ,BBNES(kalıcı fondoten uygulaması) gibi uygulamalar yapıyoruz..Aynı zamanda Aqua peel ve jet peel  işlemlerimizle,leke bakımı tedavilerimiz var.Cilt bakımında bir çok güzel ürünle beraber işlem gerçekleştiriyoruz.Aynı zamanda clines ürünlerinde de satışımız var.Bunlar nedir; kahvelerimiz var.Kahvemiz lipones(bölgesel incelme) uygulamamızla birlikte kullanıldığı takdirde  tok tutma özelliğiyle incelmeye destek sağlıyor ve ödem attığı için aynı zamanda susatıyor.

Böylelikle kişi bol bol su tüketmiş oluyor ve ödem atıyor.Nixir de kişiye enerji veriyor.İki paket şeklinde satışı var. Probiyotik gıda takviyesi,yararlı bakterilerin sayısını arttırarak vücudun birçok sistem alanına olumlu anlamda katkı sağlamaktadır. Özellikle beyin ve bağırsak arasındaki sisteme mucizevi etkisi ile ruhsal ve kronik rahatsızlıkların etkisini en aza indiren,yıllardır kötü alışkanlık sahibi olmuş olan, kronik rahatsızlıkların sahibi olan bağırsak ve vücudumuza sağlıklı bir pozitif bir tedavi sunup yeni alışkanlığa geçmesini en iyi probiyotik Nixir ile sağlıyoruz.Kuaförlük hizmetinden,kaş tasarımına,kalıcı makyajdan,protez tırnağa,bölgesel incelmeden cilt bakımına kadar güzellik ve kozmetik konusunda tüm işlemler mevcut.

Müşterimiz kapımızdan girdikten sonra tüm bakım işlemlerini tek adreste yaptırabilecek şekilde hizmet veriyoruz.Neslim Güngen 120 şubesiyle Türkiye’nin en önemli ve en büyük güzellik markasıdır. Türkiye genelinde  120 şubesi var ve biz bir şubesini de Isparta’mıza kazandırdık.İki katlı oldukça geniş ve ferah bir hizmet alanına sahibiz.Tüm işlemler için ayrı ayrı bölümlerimiz mevcut.Estetisyenlerimiz ve çalışanlarımız alanlarında uzman,hepsi belgeli ve deneyimli.Güçlü bir ekibimiz var. Müşterilerimizin uygulamaları deneyimlemesi ve  işlemlerimizi  öğrenmeleri adına, fiyatlarımızda açılışa özel  olarak,ana fiyat üzerinden %50’ye varan indirim uyguluyoruz. Tüm halkımızı uygularımız hakkında bilgi almak ve tanışmak adına kahve içmeye  Neslim Güngen Isparta Güzellik,Kozmetik,Danışmanlık merkezimize bekliyoruz.Estetisyenlerimizle görüşme yapsınlar,en doğru bilgiye ulaşsınlar./ELİF AKGÜL

Detaylı bilgi ve randevu için iletişim
Tel-0 506 034 05 00
instagram- neslimgungen.isparta
Adres- Modernevler Mah.3102 Sok. Adarlar Sitesi
 A Blok No:23 Mekez/Isparta