ÖLÜM...

(Konunun özetini hemen kısaca aktaralım; Isparta Barosu'na kayıtlı Avukat Mesut Akar, gazetecilere yaptığı açıklamada müvekkili Süleyman Sırrı Kargın'a Isparta Belediyesi tarafından haksız yere ceza kesildiğini ve müvekkilinin buna kalbinin dayanamadığı için vefat ettiğini iddia etti.)

Öncelikle Akdeniz Gazetesi'nden Soner kardeşime başsağlığı diliyorum.

Bir kaç gündür, Balaman'ın ceza kesmesi ile birlikte kalbi sıkışan bir vatandaşın ölümü konuşuluyor.

Şimdi bu konu ile ilgili olarak Balaman'ı suçlamak hem doğru, hem yanlış. Allah herkese bi ecel biçmiştir, bunu Hasan Balaman'a ihale etmenin anlamı yok ancak, Belediye Başkanı Hasan Balaman'da bu konuda sütten çıkma ak kaşık değil.

Derebeyivari hareketlerle sağa sola ceza kesmesi ne kadar doğru bilemem, bunu Isparta'nın çok iyi düşünüp değerlendirmesi gerekiyor.

Utku Gazetesi'nin önümüzdeki sayısında yazacağı haberi mutlaka okumanız gerekiyor.

Belediye'de çalışan bir garibanın üzerine nasıl gidildiğini, neler yapıldığını, hangi haksızlıklara uğratıldığını öğreneceksiniz.

Kalp ölümü konusuna tekrar dönecek olursak, esnafın görüşlerine başvurulduğunda; Balaman'ın ne canlar yaktığını öğrenmek çok zor değil.

Fakat şunu kimse unutmasın, herkes seçime kadar çok iyi düşünüp - analiz etsin..

Şimdi Balaman her yeri geziyor. Gülücükler saçıyor, 'zamanında oldu, bi daha olmayacak' vari hareketlerle sağa sola güller atıyor.

Huylunun huyundan vazgeçip - geçmeyeceğini çok iyi düşünmek, acaba ikinci dönemini tekrardan ona hediye edersek neler olur onu değerlendirmek gerekiyor.

Özellikle esnaflara seslenmek istiyorum, ya anamız daha da ağlarsa...

Ağlamayacağının garantisini alan var mı?

- - - -